Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
14.10.2023
TVS - Smash-Kotka klo 11:30
VT - Smash klo 12:00
OVS - TaTS klo 14:00
ETT - HVS klo 15:00
GT - Sata klo 17:30
15.10.2023
GT - ETT klo 11:00
TaTS - TVS klo 13:00
OVS - Smash klo 14:00
Smash-Kotka - HVS klo 15:00
Sata - VT klo 17:00
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

20.12.2014

Norpe Tennisliigan alkukauden TOP10

Kauden 2014–2015 Norpe Tennisliigoista on pelattu kaksi kolmasosaa ja edessä on joulutauko. Kevään puolella miesten sarjassa pelataan vielä kolme ja naisten sarjassa kaksi kierrosta ennen helmikuussa alkavia pudotuspelejä. Tässä vaiheessa on hyvä listata alkukauden TOP10 onnistujat.

10. Helsingin Lawn-Tennis Klubi
Helsingin Lawn-Tennis Klubille povattiin jopa jäämistä pudotuspelien ulkopuolelle kovatasoisessa miesten liigassa. Alkukausi on näyttänyt, että Meilahdessa kotipaikkaansa pitävä joukkue on kovassa kunnossa. Viidentenä oleva HLK on jättänyt taakseen mm. paikallisvastustajan HVS:n ja viime kauden mestarin TaTS:n.

9. Tasainen kamppailu naisten liigan suorista välieräpaikoista
Naisten ylemmässä alkulohkossa pelaavat neljä viime kaudella parhaiten menestynyttä joukkuetta. HLK on vielä voitoitta, mutta muut joukkueet ovat tarjonneet alkukaudella tasaista tennisviihdettä. HVS ja Smash ovat tasapistein lohkon kärjessä ja TaTS kahden pisteen päässä kolmantena. Kahdella viimeisellä kierroksella riittää jännitystä, sillä vain kahdelle on tarjolla suora välieräpaikka.

8. Tennis Club Tapiola
Viime kaudesta ennustettiin vaikeaa Tennis Club Tapiolalle, kun avainpelaajia oli siirtynyt muualle. TCT todisti epäilykset vääriksi, voitti runkosarjan ja sai kauden päätteeksi hopeaa. Tällä kaudella sama tahti on jatkunut ja joukkue on osoittanut, että edellisen kauden menestys ei ollut sattumaa. Espoolaiset ovat vakiinnuttaneet paikkansa liigan eliitissä.

7. Oona Orpana
Vasta 14-vuotias Oona Orpana nousi kesällä suuren yleisön tietoisuuteen edettyään naisten suomenmestaruuskilpailuiden loppuotteluun. Haminasta lähtöisin oleva Orpana siirtyi täksi kaudeksi edustamaan kotiseutunsa ykkösjoukkuetta Smash-Kotkaa. Tulokaskausi liigassa on ollut nousukiitoa. Pelaamastaan kymmenestä ottelusta hän on voittanut yhdeksän ja hyvät esitykset ovat tuoneet hänen joukkueelleen jo varman pudotuspelipaikan.

6. Monica Malinen
Malisen sisaruksista nuorempi, 17-vuotias Monica, on voittanut kaikki pelaamansa viisi kaksinpeliä ja viidestä nelinpelistä neljä. Oulun Verkkopalloseuran oma kasvatti on johdattanut joukkueensa lohkon kärkipaikalle.

5. Panu Virtanen
Viime kaudella liigadebyyttinsä tehnyt 18-vuotias Panu Virtanen on toinen kärkijoukkue Grani Tenniksen tukipilareista. Hän on pelannut kuusi kaksinpeliä ja kaksi nelinpeliä voittaen ne kaikki. Yleensä kolmospelaajana esiintyvä Virtanen ei ole hävinnyt kaudella erääkään.

4. Oulun Verkkopalloseura
Oulun Verkkopalloseura nousi takaportin kautta naisten tennisliigaan, kun se sai sarjasta luopuneen Porin Verkkopalloseuran paikan. Oululaiset olivat jääneet viime kevään liigakarsinnoissa ensimmäisenä joukkueena vaille liigapaikkaa. OVS on osoittanut, että kabinettipäätös oli oikea. Joukkue on voittanut neljä pelaamastaan viidestä ottelusta, varmistanut jo paikan pudotuspeleissä ja lohkovoitto on hyvin lähellä.

3. Smash-Kotka
Viime keväänä sekä Smash-Kotkan miesten että naisten joukkue pelasi liigakarsinnoissa. Miehet olivat hakemassa nousua ja naiset puolustamassa sarjapaikkaa. Molemmat selvittivät karsinnat ja tällä kaudella meno liigassa on ollut voitokasta. Miesten joukkue on sarjassa kolmantena vain pisteen päässä suorasta välieräpaikasta, mikä on nousijajoukkueelle erinomainen suoritus. Naiset ovat oman lohkonsa toisena ja varmistaneet jo pudotuspelipaikan. Kotkassa eletään hienoa tennistalvea.

2. Jaan Fredrik Brunken
Nykyään Suomea edustava saksalaissyntyinen Jaan Fredrik Brunken oli jo viime kaudella nimettynä tennisliigaan, mutta ei pelannut yhtään ottelua. Täksi kaudeksi hän siirtyi GT:n miehistöön ja jälki on ollut hurjaa. Hän on pelannut kuusi kaksinpeliä ja kuusi nelinpeliä. Voittoja on yhtä monta eräsuhteella 12-1. Iso osa Grani Tenniksen pelillisestä menestyksestä onkin juuri Brunkenin ansiota.

1. Grani Tennis
Alkukauden ykkönen ei perusteluja kaipaisi, mutta perustellaan nyt kuitenkin. Voitosta toiseen marssinut Grani Tennis hävisi alkukauden 24 ottelusta vain yhden. Eräsuhdekin on murskaava 46-4. Kokoonpanossa on vilahdellut maailmanluokan pelimiehiä, kun Henri Laaksonen ja Jürgen Zopp ovat molemmat kirjanneet neljä voittoa. Suurin kunnia granilaisten menestyksestä kuuluu kuitenkin Jaan Fredrik Brunkenille ja Panu Virtaselle, jotka ovat olleet voitokkaasti mukana GT:n kauden kaikissa otteluissa. Seurassa on tehty hyvää työtä ja se on näkynyt paitsi menestyksenä myös erinomaisena tunnelmana kotiotteluissa.

Norpe Tennisliiga palaa joulutauolta 10.1.2015. Silloin pelataan viisi miesten ja kolme naisten ottelua.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
14.10.2023
TaTS - HLK klo 13:00
ÅLK - LVS klo 14:30
HVS - Smash-Kotka klo 17:00
Smash - OVS klo 17:30
15.10.2023
Smash-Kotka - Smash klo 10:00
HVS - TaTS klo 10:00
LVS - OVS klo 12:00
HLK - ÅLK klo 13:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko