Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
14.10.2023
TVS - Smash-Kotka klo 11:30
VT - Smash klo 12:00
OVS - TaTS klo 14:00
ETT - HVS klo 15:00
GT - Sata klo 17:30
15.10.2023
GT - ETT klo 11:00
TaTS - TVS klo 13:00
OVS - Smash klo 14:00
Smash-Kotka - HVS klo 15:00
Sata - VT klo 17:00
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

18.10.2015

OVS:n naiset huippuvireessä - miesten puolella tasaista

Norpe Tennisliigan neljäs kierros käynnistyi eilisen tapaan Kotkasta, missä pelattiin sekä miesten että naisten ottelut. Molemmilla oli vastassa sisarseura Smash. Naisten puolella ensin Piia Suomalainen vei vieraat johtoon ja perään Ella Haavisto tasoitti puntit. Voitto ratkaistiin nelinpelissä, jossa helsinkiläiset olivat vahvempia ja pisteet menivät vierailijoille luvuin 2-1. Miesten ottelussa kotijoukkue oli sen sijaan niskan päällä. Mika Kosonen vei tosin voiton ykkösten kaksinpelissä. Ville-Petteri ja Valtteri Ahti voittivat kuitenkin omat kaksinpelinsä ja näin nelinpeliin lähdettiin kotijoukkueen johdossa. Siinä Ahdin veljekset jatkoivat hyviä otteita ja sinetöivät kotijoukkueen 3-1 voiton.

Sunnuntaiaamuna GVLK:n ja HLK:n naiset taistelivat avauspisteistään. HLK avasi voittotilinsä lukemin 1-2. Pisteet HLK:lle toivat kaksinpelissä Carina Björnström ja nelinpelissä tiukan taiston voittanut pari Bea Kivikoski ja Hedda Hakala. Nopea pelialusta aiheutti hankaluuksia osalle pelaajista, mutta HLK:n naiset olivat tyytyväisiä voittoonsa. Björnströmin mukaan ”voitto tuntui tosi hyvältä pitkästä aikaa.”

Meilahdessa HLK:n miehet saivat vieraita Espoosta. Kotijoukkueen voittotili oli vielä avaamatta, eikä sitä saatu auki tänäänkään. TCT:n Eero Vasa, Jesper Saarni ja Mika Julin olivat tylyjä vieraita ja veivät kaikki kolme kaksinpeliä nimiinsä. HLK oli parempi nelinpelissä, jossa Matti Manninen ja Mikko Viljanen ottivat jo kolmannen peräkkäisen voittonsa. Espoolaisille viikonloppu oli todella hyvä, sillä joukkue voitti molemmat ottelunsa ja kohensi merkittävästi asemiaan sarjassa.

Tampereella pelattiin taas tuplaottelu. Miesten puolella viime vuoden finalistit mittelivät paremmuudesta ja TaTS:n naiset saivat vastaansa erinomaisesti esiintyneen OVS:n. Oululaiset jatkoivat voittoputkeaan ja eiliseen tapaan Milka-Emilia Pasanen sekä Monica Malinen veivät voiton puhtaasti 3-0. Miesten ottelussa TaTS:n Lauri Kiiski haastoi hyvin GT:n Anton Pavlovin, mutta virolainen oli lopulta parempi kolmen erän mittelössä. Kakkosten kaksinpeli meni TaTS:n Pyry Hyrkköselle ja kolmosten puolestaan GT:n Panu Virtaselle. Näin tärkeiden sarjapisteiden kohtalo ratkesi nelinpelissä, jossa TaTS:n kokenut pari Kiiski ja Tero Vilen oli etevämpi. Näin pisteet tasattiin 2-2 luvuin.

Norpe Tennisliiga teki myös vierailun Lahteen, kun Break Point pelasi oman kotiottelunsa kakkospelaajansa Jesse Kiurun kotimaisemissa. Vastassa oli sarjakärki HVS. Kamppailu eteni Break Pointin tahdissa, kun ensin Juho Paukku voitti ykkösten ottelun ja perään Kiuru taisteli kotiyleisön riemuksi voiton kolmessa erässä. Kolmosten kaksinpelissä HVS:n Ville Tuovinen piti vieraiden toiveita yllä kääntäen tasaisen kamppailun edukseen. Nelinpelissä Paukku ja Kiuru ratkaisivat kuitenkin voiton Break Pointille.

Laajasalossa sarjanousija Sata haki voittoa eilen huilanneesta JTS:stä. Harri Heliövaara jatkoi vahvoja otteitaan ja voitti ykkösten kaksinpelissä Mikhail Balmashevin. Roope Kailaheimo vei kakkosten kaksinpelin. Kolmosten kaksinpelin mentyä vierasjoukkueen Masi Sarpolalle jäi pisteiden kohtalo nelinpelin varaan. Siinä hyvin nelinpeliä tällä kaudella pelanneet Heliövaara ja Kailaheimo olivat jälleen vedossa ja pisteet jäivät kotijoukkueelle 3-1 lukemin.

Naisten Norpe Tennisliiga on nyt puolessa välissä. Sarjan kärjessä on OVS, jolla on tilillään pelkkiä voittoja. Smash on kakkosena kahden pisteen päässä oululaisista. Kolmantena oleva GT on pelannut kaksi ottelua muita vähemmän. Hieman yllättäen HVS on luisumassa pudotuspelien ulkopuolelle. Kausi on kuitenkin vielä kesken ja kaikki on mahdollista.

Miesten liigan kärkipään tilanne tasoittui, kun HVS hävisi sunnuntain ottelunsa. Se jatkaa edelleen ykköspaikalla, mutta Smash-Kotka ja Break Point nousivat tasapisteisiin. Alkukauden ottelut ovat menneet sen verran ristiin, että vielä ei voi kovin suuria johtopäätöksiä tehdä. Se on kuitenkin varmaa, että peräpäätä pitävät JTS ja HLK tarvitsevat pisteitä kipeästi tai muuten edessä ovat karsinnat.

Norpe Tennisliiga jatkuu 5.-6.12.2015. Silloin pelataan täydet miesten kierrokset sekä kaksi naisten ottelua.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
14.10.2023
TaTS - HLK klo 13:00
ÅLK - LVS klo 14:30
HVS - Smash-Kotka klo 17:00
Smash - OVS klo 17:30
15.10.2023
Smash-Kotka - Smash klo 10:00
HVS - TaTS klo 10:00
LVS - OVS klo 12:00
HLK - ÅLK klo 13:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko