Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

8.1.2016

Norpe Tennisliiga palaa joulutauolta ja jaossa on tärkeitä sarjapisteitä

Norpe Tennisliigan runkosarja lähestyy loppuaan ja pisteistä taistellaan yhä tiukemmin. Toiseksi viimeinen liigaviikonloppu runkosarjojen osalta käynnistyy huomenna ja luvassa on monta mielenkiintoista ottelua, sillä lauantaina ja sunnuntaina pelataan yhteensä huimat 18 ottelua, 10 miesten ja 8 naisten.

Miesten osalta päivä käynnistyy heti erittäin mielenkiintoisella kärkikamppailulla Kotkassa, kun liigakolmonen Smash-Kotka saa vastaansa kärkijoukkueen ja sarjanousijan, Break-Pointin. Tositoimiin pääsevät muun muassa Pavel Shchaya-Zubrov sekä Juho Paukku (Suomen ranking 6.), jotka kamppailevat ykkösten pelin voitosta.

Helsingissä pelataan lauantaina jopa neljä ottelua. Talissa sarjan kakkonen HVS saa vastaansa JTS:n, joka avasi voittotilinsä edellisellä kierroksella. Ykkösten pelissä vauhtia pallolle antavat Viktor Baluda (ATP 883) ja Mikhail Balmashev. Laajasalossa puolestaan sarjapisteitä metsästävät Sata ja TCT. Molemmat joukkueet tarvitsevat kipeästi pisteitä, jotta playoff paikka varmistuisi. Ykkösten pelissä vastakkain asettuvat Harri Heliövaara (ATP 783, Suomen ranking 4.) ja nuori lupaus Eero Vasa (ATP 1303, Suomen ranking 7.).

Helsingin Meilahdessa HLK saa vastaansa kovan joukkueen, kun kentän toiselle puolelle astelee viime kauden mestari, GT. HLK hakee vieläkin avauspisteitään, ja voittotilin avaaminen edellyttää pelaajilta huomenna huippusuorituksia. Ykkösten pelissä Matti Manninen kohtaa Anton Pavlovin (ATP 931). Päivän viimeisessä miesten mittelössä pisteistä kamppailevat viime kauden pronssijoukkue Smash ja hopeajoukkue TaTS. Smashilla on tärkeät ottelut edessä, sillä joukkue taistelee putoamiskarsintaa vastaan. Kentällä nähdään vastakkain muun muassa tuore Suomen mestari Lauri Kiiski sekä Vladimir Ivanov (ATP 429).

Naisten lauantain otteluissa kentälle pääsevät ensimmäiseksi GVLK ja Smash-Kotka. Peräpäässä majailevilla joukkueilla on vielä mahdollisuus playoff-paikkaan. Ykkösten pelissä kohtaavat nuoruus ja kokemus, kun 16-vuotias Andrea Widing kohtaa 42-vuotiaan Nina Saarelaisen.

Oulussa puolestaan OVS emännöi HLK:ta. Oululaisjoukkue hakee varmistusta runkosarjan voitolle ja HLK elättelee vielä toiveita playoff-paikasta. Ykkösten pelissä nähdään Milka-Emilia Pasanen ja Veera Nurmi. Tampereella viime kauden mestari, TaTS, kamppailee playoffeihin tarvitsemistaan pisteistä, kun vastaan asettuu hyvin aloittanut nousijajoukkue GT. Paremmuudestaan taistelevat muun muassa Laura Pennanen, joka saa kovan tamperelaisvastuksen, Ella Leivon (WTA 1150 ja Suomen ranking 4.).

Naisten ottelut lauantain osalta päättävät HVS ja sarjakakkonen Smash. Ykkösten pelissä kohtaavat henkilökohtaisten SM-kilpailuiden pronssimitalisti Lila Humaloja sekä Piia Suomalainen (WTA 630). HVS:n riveissä nähdään myös liigadebyyttiään tekevä vasta 13-vuotias Peppi Ramstedt.

Sunnuntaina liiga jatkuu viidellä miesten pelillä, kun sarjapisteitä metsästävät HVS ja Smash, GT ja Break Point, TCT ja JTS, TaTS ja Smash-Kotka sekä Sata ja HLK. Naisten puolella vastakkain asettuvat Smah ja GVLK, Smash-Kotka ja HVS, HLK ja TaTS sekä OVS ja GT. Oteluista lähetetään livestreamia osoitteessa: http://livestream.com/accounts/8743539.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko