Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

4.1.2017

Norpe Tennisliiga jatkuu viikonloppuna täysillä ottelukierroksilla

Norpe Tennisliiga palaa ryminällä joulutauolta, kun tulevana viikonloppuna tahkotaan kaikkiaan 18 kamppailua. Miehissä pelataan lauantaina sekä sunnuntaina täydet viiden ottelun kierrokset. Naiset iskevät niin ikään kaksi täyttä neljän ottelun kierrosta lauantaina ja sunnuntaina.

Tuleva viikonloppu määrittelee jo pitkälti miesten runkosarjan asetelmia, sillä viikonvaihteen jälkeen joukkueilla on jäljellä enää yhdestä kolmeen ottelua. Tällä hetkellä miesten sarjataulukon kärkipaikkaa pitää Sata, joka on pelannut kuusi ottelua ja kerännyt niistä 18 pistettä. Toisena vaanii niin ikään kuusi ottelua pelannut HVS, jolla on pisteitä kasassa 14. Kovimmalla pistekeskiarvolla on operoinut sarjataulukon kolmonen GT, jolla on kasassa 13 pistettä, mutta alla vain neljä ottelua. Niin ikään neljä ottelua pelannut Smash vaanii kahden pisteen päässä GT:stä. Näillä neljällä joukkueella on alkukaudesta tilillään enemmän voittoja kuin tappiota.

Lauantaina sarjakärki Sata kohtaa vieraissa sarjajumbo TCT:n ja joukkueen riveissä nähdään mitä todennäköisimmin myös hallitseva Suomen mestari ja maailmanlistalla parhaimmillaan sijalla 194 ollut Harri Heliövaara. Mies ei ole tällä kaudella hävinnyt pelaamassaan kuudessa kaksinpelissä erääkään. Myös nelinpelissä Heliövaara on ollut parinsa Roope Kailaheimon kanssa voittamaton, kahta erätappiota lukuun ottamatta.

Tapiolan Tennispuistossa kohtaavat Break Point ja Smash-Kotka. Joukkueet ovat sarjataulukon peräkkäisillä sijoilla 7 ja 8. Break Point on joukkueista kaksi pistettä edellä sarjan seitsemäntenä, mutta myös pelannut kaksi ottelua vierailijoita enemmän. Smash-Kotkan osakkeita lauantaina nostaa Ivan Nedelkon mahdollinen pelaaminen. Nedelko oli viime vuonna voittamaton Tennisliigan kaksinpeleissä.

Kauniaisissa vastakkain asettuvat GT ja HLK. Sarjassa toiseksi viimeisenä olevat vierailijat saavat venyä parhaimpaansa, sillä GT on ollut alkukaudella koko sarjan vakuuttavin kotijoukkue eräsuhteen ollessa hurja 16-0.

Tampereella TaTS isännöi Smashia ja odotettavissa on lähtökohtaisesti tiukka kamppailu. Kotijoukkue sai kevätkaudeksi kovan luokan vahvistuksen, kun hallitseva ulkokenttien Suomen mestari Ristomatti Lanne palasi Suomeen kasvattajaseuransa riveihin. Tosin Lanne on on juuri aloittanut varusmiespalveluksen, joka saattaa estää pelaamisen tulevana viikonloppuna.

Lauantain viidennessä kamppailussa kohtaavat VT ja HVS. VT on sarjassa viidentenä, mutta omaa kotikentällään yllätyssaumat sarjakakkosesta. VT:lle pisteet tulisivat erittäin tarpeeseen, sillä joukkueella on lauantain ottelukierroksen jälkeen jäljellä enää kaksi kierrosta parannella asemiaan sarjataulukossa. Sen sijaan takana vaanivista joukkueista ainoastaan Break Pointilla on takana yhtä monta ottelua.

Sunnuntaina miehissä kohtaavat Sata-TaTS, HVS-GT, HLK-VT, Smash-Kotka-TCT ja Smash-Break Point.

Naisten runkosarjan kärjessä on HVS, jolla on takanaan neljä ottelukierrosta ja niistä 10 pistettä. Yhden ottelukierroksen vähemmän pelannut Smash on vain pisteen päässä ilman ainuttakaan tappiota. Kolmantena sarjataulukossa majailee kolme ottelua pelannut TaTS seitsemällä pisteellä ja viimeisessä pudotuspelipaikassa kiinni on niin ikään kolme ottelua tahkonnut ÅLK viidellä pisteellä.

Lauantaina naisten runkosarjassa kohtaavat GT ja GVLK tarvitsevat kipeästi pisteitä noustakseen taisteluun pudotuspelipaikasta. Tällä hetkellä joukkueet ovat sarjataulukon sijoilla kuusi ja seitsemän. Kuudentena oleva GVLK on lisäksi pelannut jo viisi kamppailua, mikä tarkoittaa, että runkosarja päättyy joukkueen osalta tulevaan viikonloppuun.

Lauantain kärkiottelu naisissa nähdään HVS:n ja ÅLK:n välillä. Sarjakärki lähtee kotikentällään otteluun selkeänä ennakkosuosikkina ja joukkueen riveissä nähdään mahdollisesti hallitseva Suomen mestari Oona Orpana.

Tampereella vastakkain iskevät TaTS ja Smash-Kotka. Vierailijat ovat pelanneet tällä kaudella vasta yhden vierasottelun, josta tuloksena oli täysi pistepotti ilman ainuttakaan erätappiota. Pisteet tulevat tarpeen myös lauantaina, sillä Smash-Kotka on tällä hetkellä ensimmäinen pudotuspelien ulkopuolelle jäävä joukkue.

Lauantain neljännessä ottelussa vastakkain ovat OVS ja Smash. Kotijoukkueen mahdollisuudet pudotuspeleihin ovat enää sentin ohuet, sillä neljältä ottelukierrokselta pisteitä on kertynyt ainoastaan yksi. Ilman tappiota porskuttava Smash onkin myös lauantaina selkeä ennakkosuosikki.

Sunnuntaina naisissa kohtaavat TaTS-GT, Smash-Kotka-GVLK, OVS-ÅLK ja kärkiottelussa Smash-HVS.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko