Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

11.1.2020

Naisten TEHO Sport Tennisliiga: Smash-Kotka, GT, TaTS ja Smash pudotuspeleihin

Naisten TEHO Sport Tennisliiga: Smash-Kotka, GT, TaTS ja Smash pudotuspeleihin

 

Naisten TEHO Sport Tennisliigassa ratkesi lauantain kierroksella pudotuspelijoukkueet. Pudotuspeleihin etenivät Smash-Kotka, Grani Tennis, Tampereen Tennisseura ja Smash. TVS-Tennis ajautui karsintoihin.

 

Uudet kulta- ja hopeamitalistit naisten Tennisliigassa

Naisten kauden voidaan jo nyt sanoa olleen yllätyksellinen, kun hallitseva mestari HVS-Tennis ja viime kauden hopeamitalisti Åbo Lawn-Tennis Klubb ajautuivat pudotuspelien ulkopuolelle. HVS sijoittuu runkosarjan viidenneksi ja ÅLK kuudenneksi - turkulainen TVS on sarjan viimeinen ja pelaa paikastaan Suomen korkeimmalla sarjatasolla I-divisioonan joukkuetta vastaan.

 

Sarjan kärkinelikoksi, eli playoff-joukkueiksi, varmistuivat Smash-Kotka, Grani Tennis, Smash ja TaTS.

 

- Loistavat tunnelmat joukkueessa. Meillä oli tosi hyvä viikonloppu. Stella Remander pelasi erinomaisesti ja Serena Hatakka nappasi tänään hyvän voiton itselleen hänen ensimmäisessä kaksinpelissä Tennisliigassa. Samoin Laura Varsamäki taisteli eilen hienosti hänen ensimmäisessä pelissä ja taipui vasta matsitaiskassa. Ja omasta puolestani olen iloinen, että vaikean loukkaantumisen jälkeen pystyin pelata kaksi peliä ja selkä kesti ne. Odotamme jo innolla pudotuspelejä, kertasi viikonloppua Smashin kapteeni Piia Suomalainen.

 

- Hyvä ja tasainen kausi on ollut meillä! Pieni tuuri on meillä käynyt vastustajien suhteen - sitä kautta voitimme muutamat tärkeät ottelut ja saimme tärkeät pisteet, mutta täysin ansaittu playoff-paikka meille, kommentoi GT:n kapteeni Veera Knuuti.

 

Pudotuspelejä silmällä pitäen on vielä panosta sunnuntaisessa TVS:n ja GT:n ottelussa Turussa. GT voi nousta neljänneltä sijalta runkosarjan ykköseksi ohi Smash-Kotkan, mikä toisi kotiedun lisäksi vallan valita vastustajakseen joko sarjan kolmas tai neljäs.

 

- Huomiseen peliin lähdemme hyvillä mielin ja samalla asenteella kuin mihin muuhunkin otteluun. Sen jälkeen nähdään mikä on tilanteemme sarjataulukossa, jatkoi Knuuti.

 

Lauantain kierroksella voittoihin pelasivat Smash-Kotka Oona Orpanan johdolla sekä Smash ja ÅLK. Smashin Serena Hatakalle kierros oli ikimuistoinen, kun hän nappasi ensimmäisen kaksinpelivoittonsa liigadebyytissään.

 

Smash-Kotka - TaTS 3-0

Oona Orpana – Emma Eerola 6-0, 6-3

Venla Ahti – Emilia Hartman 7-6, 6-2

Orpana/Ahti – Eerola/Hartman 6-1, 6-4

 

Smash - TVS 3-0

Stella Remander – Clarissa Blomqvist 7-5, 6-1

Serena Hatakka – Cecilia Johansén 6-3, 6-1

Remander/Piia Suomalainen – Blomqvist/Johansén 6-4, 6-3

 

ÅLK - HVS 2-1

Liisa Vehviläinen – Peppi Ramstedt 6-4, 6-2

Saara Aerila – Stella Erlund  6-3, 6-0

Vehviläinen/Asta Miettinen – Ramstedt/Erlund 2-6, 4-6

 

Välierät 1.2. ja finaalitapahtuma 8.2. Talin Tenniskeskuksessa 

Naisten sarja jatkuu siis huomenna TVS:n ja GT:n ottelulla, jonka jälkeen sarjataulukko on lopullisessa muodossaan. Tämän jälkeen runkosarjavoittaja valitsee vastustajansa ja välierät ovat vuorossa lauantaina 1.2. Pronssi- ja mestaruusottelut pelataan keskitetysti yhteisessä finaalitapahtumassa 8.2. Talin Tenniskeskuksessa. Tapahtumassa pelataan myös miesten mitaliottelut sekä Tennisliigan putoamiskarsintaottelut.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko