Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

2.12.2018

Naisten TEHO Sport Tennisliiga joulutauolle Smashin, TaTS:n ja ÅLK:n voitoilla - HVS johtaa sarjaa

Naisten TEHO Sport Tennisliiga joulutauolle Smashin, TaTS:n ja ÅLK:n voitoilla - HVS johtaa sarjaa

 

Naisten TEHO Sport Tennisliiga jäi sunnuntain kierroksen jälkeen joulutauolle. Voitot päivän koitoksista kirjasivat Smash, Tampereen Tennisseura ja Åbo Lawn-Tennis Klubb.

 

Naisten sarja joulutauolle Smashin, TaTS:n ja ÅLK:n voitoilla

Alkukauden yllättäjä Smash-Kotka pyrki jatkamaan Venla Ahdin ja Eeva Ristolan otteilla vahvaa kulkuaan kotikentällään Smashia vastaan. Ykkösten ottelusta muodostui jännitysnäytelmä, kun yleisö sai nauttia täydet kolme erää Ahdin ja Tanja Tuomen ottelusta. Tuomi onnistui lopulta hiukan paremmin voittaen ottelun 7-5, 2-6, 10-7. Kakkosten ottelussa Smashin Fiona Kallio oli Eeva Ristolaa askeleen edellä voittaen 6-1, 6-4. Liigan tämän hetken tehokkain nelinpelikaksikko Tuomi/Piia Suomalainen olivat jälleen rautaa, kun Ahti/Ristola joutuivat taipumaan suoraan kahdessa erässä vahvalyöntisille smashiläisille 6-2, 6-3.

 

- Saatiin tänään hyvä 3-0 voitto! Pelasin Venlaa vastaan ihan hyvän pelin. Venla pelasi tosi rohkeasti ja itsellä oli välillä vaikeuksia pysyä pelissä mukana, mutta sain onneksi sekoitettua Venlan peliä. Ensimmäisessä erässä olin häviöllä 2-5 ja sieltä sain vielä tsempattua erävoittoon, mikä oli tärkeää lopputuloksen kannalta. Kakkosten pelissä Fiona otti hienon voiton sekä nelinpelissä minun ja Piian voittoputki jatkuu. Hyviä pelejä ja hienoja taisteluita ollut meidän joukkueella, tästä hyvä jatkaa, kommentoi Tuomi Smashin päivästä.

 

Turussa TVS-Tennis isännöi Tampereen Tennisseuraa. TVS:n liigadebytantti Clarissa Blomqvist jatkoi voittamattomana kaksinpelissä, kun hän otti jo kauden kolmannen voittonsa. Blomqvist voitti tiukassa taistossa Emilia Hartmanin 2-6, 6-2, 11-9. TaTS vei kuitenkin lopulta pisteet mukanaan, kun Emma Eerola voitti Cecilia Johansénin 6-1, 6-2 ja nelinpelissä Eerola/Hartman olivat niukasti Blomqvistia ja Annika Sillanpäätä etevämpiä erin 6-3, 6-7, 10-7.

 

– Tiukkaa oli tänään Turussa. Clarissa pelasi tänään loistavasti, oli kotijoukkueen selvästi vahvin lenkki. Nelinpeli olisi voinut mennä kummalle tahansa, mutta TVS teki TaTS:a enemmän virheitä ja näin pisteet Tampereelle, kommentoi TVS:n kapteeni Kimmo Hurme otteluita.

 

Päivän kolmas naisten ottelu pelattiin Aktia Arenalla Kaarinassa. ÅLK ja Helsingin Lawn-Tennis Klubi tarjosivat viihdyttävän ottelun. ÅLK:n ykkönen Liisa Vehviläinen otti kauden neljännen voittonsa kukistettuaan Laura Juvosen 6-1, 7-5 - Vehviläinen on liigan kaksinpelitilaston kärjessä ja TVS:n Blomqvist toisena. Sarjanousija HLK:n joukkue sai pientä toivonkipinää vaikeaan alkukauteensa, kun Bea Kivikoski toi joukkueellensa ensimmäisen sarjapisteen voittamalla Venla Anderssonin 6-2, 6-2. Nelinpelistä voittajina kentältä poistuivat Vehviläinen/Asta Miettinen voitettuaan Kivikosken ja Adelina Björnin 6-3, 6-3.

 

– Meni jo vähän paremmin meiltä ja saatiin tärkeät voitot. Hyvät fiilikset joukkueessa – voittoja lähdettiin hakemaan, niin niitä myös saatiin, iloinen Vehviläinen kertoi.

 

Joulutauolle siirryttäessä sarjataulukon kärjessä on hallitseva mestari HVS-Tennis. Keskikasti on todella tasainen ja paljon voi tapahtua vielä kolmella viimeisellä runkosarjakierroksella tammikuussa. Seuraavat ottelukierrokset ovat vuorossa 12.-13.1.2019.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko