Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
14.10.2023
TVS - Smash-Kotka klo 11:30
VT - Smash klo 12:00
OVS - TaTS klo 14:00
ETT - HVS klo 15:00
GT - Sata klo 17:30
15.10.2023
GT - ETT klo 11:00
TaTS - TVS klo 13:00
OVS - Smash klo 14:00
Smash-Kotka - HVS klo 15:00
Sata - VT klo 17:00
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

29.11.2018

Naisten ja miesten lähes täydet kierrokset viikonloppuna TEHO Sport Tennisliigassa

Naisten ja miesten lähes täydet kierrokset viikonloppuna TEHO Sport Tennisliigassa

 

TEHO Sport Tennisliiga jatkuu tulevana viikonloppuna lähes täysillä naisten ja miesten kierroksilla. Kauden ensimmäiset ottelut on saatu pelatuksi ja voimasuhteet alkavat hiljalleen hahmottua, eri toten tämän ja tulevan viikonlopun jälkeen.

 

Viikonloppuna pelataan seitsemän naisten ottelua ja yhdeksän miesten ottelua. Lue lisää alkukauden onnistujista täältä. Tässä uutisessa on nostettu esille tulevan viikonlopun tapahtumia.

 

Naiset: ÅLK ja HLK hakevat uusia alkuja kausillensa 

TEHO Sport Tennisliigan avaustapahtumassa kohdanneet sarjajohtaja HVS-Tennis ja Grani Tennis pelaavat tulevana viikonloppuna vain kertaalleen muiden joukkueiden hakiessa pisteitä molempina päivinä.

 

Sarjanousija Helsingin Lawn-Tennis Klubi hakee uutta alkua kaudelleen ensiksi kotikentällään kestomenestyjä Tampereen Tennisseuraa vastaan ja sunnuntaina alkukaudesta kangerrelleen Åbo Lawn-Tennis Klubbenin vieraana.

 

- Ensimmäisissä matseissa taisteltiin hyvin, mutta ei riittänyt pisteisiin. Bea Kivikoski oli lähellä molempina päivinä voittoa, mutta vastustajat olivat ottelutiebreikeissä vahvempia. Tulevaan viikonloppuun lähdetään taistelemaan jokaisessa ottelussa voitoista. Ehkä pieniä taktisia muutoksia tulossa, joita ei tietenkään voi paljastaa, kommentoi joukkueen kapteeni Sami Ikonen.

 

Kahden viime kauden pronssimitalisti ÅLK ei myöskään saanut haluamaansa alkua kaudelleen. Joukkueen ykköstykki ja Tennisgaalassa Vuoden kansalliseksi naispelaajaksi valittu Liisa Vehviläinen on tuonut joukkueelleen kaksi pistettä, mutta muuten ÅLK:n on ollut taipuminen.

 

- Kausi lähti aika nihkeästi käyntiin, eikä ole vastannut odotuksiamme. Viikonloppua odotetaan innolla, kun kaksi mielenkiintoista kotimatsia luvassa - nyt on koko joukkueen aika parantaa peliään. Toivottavasti kotiyleisön kannustuksen avulla saadaan uusi alku kaudelle, kertoi Vehviläinen.

 

ÅLK kohtaa kotiareenallaan lauantaina Smashin ja sunnuntaina HLK:n. Smashin kolmesta sarjapisteestä kaksi on tullut nelinpelistä, kun Piia Suomalainen/Tanja Tuomi on muodostanut vahvan tiimin. Myös ÅLK:n Vehviläinen mainitsee nelinpelin yhtenä tärkeänä osa-alueena joukkueen pyrkiessä parempaan - Kaarinassa onkin lupa odottaa laadukasta nelinpeliä.

 

- Nelinpelien merkitys HLK:ta ja Smashia vastaan on aika iso kuten aina ja siinä meillä on eniten parannettavaa. Jos jompaa kumpaa vastaan saisimme kaksinpeleistä voitot, niin olisi aika hyvä. Lähdemme antamaan kaikkemme kentälle ja taistelemaan jokaisesta pisteestä oli tilanne mikä tahansa, kommentoi Vehviläinen.

 

Mielenkiintoa riittää myös muilla paikkakunnilla. Mitalisijoilla vuodesta toiseen esiintynyt TaTS on hakemassa lisäpisteitä vieraspeleissään, myös Smash on vieraspelikiertueella. Alkukauden yllättäjät sarjataulukon toinen Smash-Kotka ja kolmas TVS-Tennis pyrkivät jatkamaan hyviä otteitaan lauantaina vieraskentillä ja sunnuntaina kotikentillä. Onko TVS ensimmäinen joukkue, joka ottaa HVS:lta pisteen?

 

Miehet: Smash-Kotka ja VarTe innostuneina kotiavauksiensa kynnyksellä - HLK vahvisti Henri Laaksosen pelaamisen

Smash-Kotkan miehet pelaavat tulevana viikonloppuna ensimmäistä kertaa kotiyleisönsä edessä. Kotkalaiset kohtaavat Variston Tenniksen ja turkulaisen vahvan alkukauden pelanneen TVS-Tenniksen. Kotkasta on tulossa livestreamia molemmilta päiviltä.

 

- Liiga-avauksessa tuli harmittavan tiukka tappio Smashille, joten tänä viikonloppuna lähdetään äijien kanssa metsästämään voittoja. Saadaan meidän ykköstykki riveihin mukaan niin meillä on vahva porukka koossa ja töitä lähdetään tekemään, kertoi luottavaisena Smash-Kotkan Ville-Petteri Ahti.

 

Viime kauden pronssimitalistia saapuu lauantaina haastamaan VarTe, joka avasi kautensa lupauksia herättävästi pelaamalla tasapelin TaTS:n vieraana.

 

- Hyvät fiilikset ensimmäisestä pelistä. Tulevasta viikonlopusta on tavoitteena tehdä parempi kuin edellisestä, kommentoi joukkueen kapteeni Antti Pelkonen.

 

Myös joukkueen ykköspelaajana Tampereella pelannut Ilari Vesanen oli tyytyväinen kauden avaukseen ja hän kertoi myös joukkueen olevan odottavin mielin sunnuntaisen kotiavauksen kynnyksellä.

 

- Tasapeli TaTS:n vieraana tyydytti jengiä täysin. Kotiavausta tietenkin vähän jo odotetaan, varsinkin uuden hankintamme ensi esiintymistä. Tavoitteena viikonlopulta on VarTe:n liigahistorian ensimmäinen voitto.

 

Naisten tapaan myös miehissä TEHO Sport Tennisliigan avauksessa pelanneet sarjajohtaja HVS ja GT pelaavat vain yhden ottelun viikonloppuna - muut joukkueet ovat vauhdissa molempina päivinä. Vieraspelikiertueilla ovat sarjanousija Porin Verkkopalloseura (PVS) ja sarjakakkonen turkulainen TVS. PVS yllätti historiansa ensimmäisessä liigaottelussa GT:n kotikentällään ja pyrkii nyt haastamaan sarjan ennakkosuosikkeja HLK:ta ja HVS:aa. Sarjataulukon kärkipäässä viime vuosina nähty Sata-Tennis hakee ensimmäisiä pisteitään kotikentällään TaTS:a vastaan ja vieraskentällä VarTe:a vastaan. TaTS ja Smash hakevat molemmat pisteitä lauantaina Helsingissä ja sunnuntaina joukkueet kohtaavat Tampereen Tenniskeskuksella.

 

HLK julkaisi keskiviikkona, että sen riveissä nähdään suomalais-sveitsiläinen Henri Laaksonen (ATP-177). Lisäksi Smash-Kotkan ja VarTe:n kommenteissa vihjataan kovien ulkomaalaisten ykköspelaajien, Ivan Nedelko (ATP-261) ja Mikhail Elgin (kaksinpelin ATP-1142 ja nelinpelin ATP-188), saapumisesta pelaamaan.

 

Lauantain kokoonpanot julkaistaan perjantaina iltapäivällä

Perjantaina iltapäivällä kello 15:00 alkaen on tiedossa lauantain pelaavat kaksinpelaajat. Etäseuraajille tiedoksi, että Kotkasta lähetetään livestreamia pääkentältä viikonloppuna.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
14.10.2023
TaTS - HLK klo 13:00
ÅLK - LVS klo 14:30
HVS - Smash-Kotka klo 17:00
Smash - OVS klo 17:30
15.10.2023
Smash-Kotka - Smash klo 10:00
HVS - TaTS klo 10:00
LVS - OVS klo 12:00
HLK - ÅLK klo 13:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko