Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

5.2.2015

Miesten Norpe Tennisliigan runkosarjan viimeisellä kierroksella on paljon pelissä

Miesten Norpe Tennisliigan runkosarja huipentuu tulevana lauantaina pelattavaan täyteen viiden ottelun kierrokseen. Runkosarjan voitto on jo ratkennut Grani Tenniksen hyväksi, mutta auki on vielä toinen suora semifinaalipaikka ja puolivälierien kotietu. Lisäksi viimeinen puolivälieräpaikka ja karsintoihin menevät joukkueet ratkaistaan lauantain kierroksella. Eli panosta otteluista ei puutu.

Kierroksen kärkikamppailu pelataan Kauniaisissa, missä GT isännöi sarjanelosta Smash-Kotkaa. Vaikka kotijoukkue on jo varmistanut runkosarjan ykköspaikan, haluaa se varmasti voittaa kotiyleisönsä edessä ja varmistaa sitä kautta hyvän fiiliksen myös mitalipeleihin. Kotkalaisille sen sijaan pisteet ovat kultaakin kalliimpia, sillä täysi pistepotti takaisi lähes varmasti Smash-Kotkalle kotiedun puolivälieriin.

Toinen erittäin mielenkiintoinen ottelu pelataan Myllypurossa, missä Smash saa vastaansa HLK:n. Kotijoukkue on kiinni suorassa välieräpaikassa, mutta tarvitsee todennäköisesti voiton kakkostilan säilyttämiseen. Vierasjoukkue HLK on sarjassa viidentenä tasapisteissä Smash-Kotkan kanssa ja heistä toiselle on tarjolla kotietu puolivälieriin. Eli myös HLK:lle pisteet ovat todella arvokkaita.

V-P päättää runkosarjansa HVS:n vieraana. HVS oli vielä pari kierrosta sitten kiinni pudotuspelipaikassa, mutta kaksi peräkkäistä tappiota pudotti sen TaTS:n taakse seitsemänneksi. Voitto pitäisi pudotuspelihaaveet elossa, vaikka toki paikka ei enää omissa käsissä olekaan. V-P on tällä hetkellä sarjassa toiseksi viimeisenä tasapisteissä sijaa ylempänä olevan JTS:n kanssa. Eli myös vantaalaiset tarvitsevat pisteitä todella kipeästi.

Häme-Keski-Suomen paikallisottelu pelataan Tampereella. TaTS on noussut hyvällä loppukirillä pudotuspeliviivan yläpuolelle ja tarvitsee nyt vähintään tasapelin pitääkseen HVS:n varmasti takanaan. Jyväskyläläiset ovat sarjassa kahdeksantena eli viimeisen suoran säilyjän paikalla. Paremman ottelu- ja eräsuhteensa ansiosta JTS on tasapisteissä olevaa Valko-Palloa edellä. Eli keskisuomalaiset säilyttävät paikkansa liigassa, jos saavat vähintään saman verran pisteitä kuin vantaalaiset.

Lauantain viidennessä ottelussa kohtaavat runkosarjan kolmonen TCT ja viimeisenä majaileva KarTe. Tapiolaan matkustava Karjalan Tenniksen joukkue omaa vielä hiuksen hienon mahdollisuuden nousta suoran säilyjän paikalle, mutta se vaatisi 4-0 voittoa ja V-P:n sekä JTS:n selviä tappiota. Vaikka mahdollisuus on vain teoreettinen, haluaa Itä-Suomen ylpeys varmasti näyttää, että se on säilyttänyt itseluottamuksensa ja on valmiina edessä häämöttäviin karsintoihin. TCT on sarjassa kolmantena vain parin erän päässä toisena olevasta Smash-Tenniksestä. Eli kotijoukkue tarvitsee voiton ja mielellään mahdollisimman selvän sellaisen noustakseen toiseksi ja suoraan välieriin.

Tasainen tennisliigan runkosarja huipentuu siis todella mielenkiintoiseen päätöskierrokseen. Ainoa joukkue, jolla ei ole panosta sijoitusten muodossa, on ykköspaikan varmistanut Grani Tennis. Ja Kauniaisissakin kotijoukkueen kannattajat voivat hyvän tenniksen lisäksi jännittää vaikka sitä, pysyykö pelaajatilaston kärkikaksikko Panu Virtanen ja Jaan Fredrik Brunken voittamattomana runkosarjan loppuun saakka.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko