Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

19.10.2017

Maailman huiput veivät tiukan nelinpelin - Talissa tupa täynnä

Maailman huiput veivät tiukan nelinpelin - Talissa tupa täynnä

 

Maailman parhaat nelinpelaajat Henri Kontinen ja John Peers veivät Tennisliigan nelinpelin GT-HVS nimiinsä Talin Tenniskeskuksella. Viime kauden Tennisliigan hopeajoukkue HVS vei pisteet torstai-illan ottelusta voitoin 4-0.

GT:n rivejä edustanut Viron ykköspelaaja Jurgen Zopp ja suomalais-saksalainen Jaan-Frederik Brunken taistelivat hyvin maailman ykkösnelinpeliparia vastaan, mutta Kontinen/Peers duo vei ottelun toisen erän tiebreakin kautta lukemin 7-5, 7-6 (7-2).

- Tiukka peli ja hyvä tunnelma. Pelasin ensimmäistä kertaa näitä kavereita vastaan, australialaisvahvistus John Peers kommentoi.

- On ollut upeaa olla käymässä Suomessa ja pelata Henrin kotimaassa. Hän on hieno esikuva suomalaisessa tenniksessä, Peers jatkoi.

John Peers oli ensimmäistä kertaa Suomessa. Pelien jälkeen oli vielä tarkoitus ehtiä kokeilemaan suomalaista saunaa. Peers matkaa Suomesta Lontoon kautta Sveitsiin Baselin turnaukseen jo perjantaina.

Myös Henri Kontinen oli silminnähden tyytyväinen päivään. - Oli tiukka vääntö ja hieno tunnelma.

Kontisen ja Peersin osallistuminen Tennisliigan otteluun mahdollistui GT:n ja HVS:n hyvällä yhteistyöllä. - Kaksi hienoa seuraa laittoivat hynttyyt yhteen ja saimme aikaiseksi viihdyttävää tennistä ja tuvan täyteen, Kontinen myhäili.

Kontinen ja Peers pelaavat vielä kolme turnausta tänä vuonna. Nelinpelitähtien matka jatkuu Helsingistä Sveitsin Baseliin, jonka jälkeen vuorossa on Pariisissa pelattava Masters-turnaus. Vuosi huipentuu Lontoossa 8 parhaan kaksinpelaajan ja nelinpeliparin kesken pelattavaan lopputurnaukseen, ATP-finaaliin. Viime vuonna Kontinen ja Peers voittivat sekä Pariisin Masters-turnauksen että Lontoon ATP-finaalin.

Talin Tenniskeskuksen katsomot olivat viimeistä paikkaa myöten täynnä ja tunnelma hallissa oli huikea. Katsojia oli paikan päällä 1500.

Ruusuvuoren peli rullasi mallikkaasti 

Illan kaksinpelejä hallitsi myös HVS. Tennisliigassa HVS:n Emil Ruusuvuori vei kaksinpelin GT:n suomalais-saksalaista Jaan-Frederik Brunkenia vastaan suoraan kahdessa erässä 6-2, 6-2. Samoin Patrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen veivät kaksinpelinsä HVS:n nimiin.

- Syöttö toimi hyvin. Kaveri teki muutamia virheitä ja itse sain onnistumisia, niin siitä se lähti rullaamaan, Ruusuvuori kommentoi pelin jälkeen.

Porsche Junior Team Finlandia edustava Ruusuvuori matkaa ensimmäisenä suomalaispelaajana perjantaina Junior Masters -tennisturnaukseen Chengduun Kiinaan. Turnaus pelataan 25.-29. lokakuuta.

- Kovia matseja on tiedossa, mutta peli on nyt kulkenut hyvin, eli kyllä siellä kaikki ovat voitettavissa. Innolla odotan turnausta, Ruusuvuori totesi.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko