Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
14.10.2023
TVS - Smash-Kotka klo 11:30
VT - Smash klo 12:00
OVS - TaTS klo 14:00
ETT - HVS klo 15:00
GT - Sata klo 17:30
15.10.2023
GT - ETT klo 11:00
TaTS - TVS klo 13:00
OVS - Smash klo 14:00
Smash-Kotka - HVS klo 15:00
Sata - VT klo 17:00
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

4.2.2021

Lue joukkueiden mietteet puolivälieristä ja välieristä

Lue joukkueiden mietteet puolivälieristä ja välieristä

 

TEHO Sport Tennisliigan runkosarjat pelattiin päätökseensä 15.-16.1.2021. Nyt on edessä pudotuspelit 5.-6.2. ja mitalipelit 13.2. Ottelut pelataan ilman yleisöä vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen.

Joukkueet nimesivät kokoonpanonsa keskiviikkona. Nimetyissä pelaajissa mm. Oona Orpana, Laura Hietaranta, Piia Suomalainen, Jürgen Zopp, Vladimir Ivanov ja Jarkko Nieminen. Pelaavat kaksinpelaajat ilmoitetaan pelipäivän aamuna klo 9.00.

Voit seurata otteluita kattavasti Ruutu Urheilun kautta. Alla ovat ottelut ja linkit streameihin - perjantaina Mikko Rouvala selostaa ottelun HVS - TVS sekä lauantaina Rouvala on äänessä ottelussa HVS - Smash-Kotka ja Veli-Matti Markkanen HLK:n välierässä.

Perjantai 5.2. | miesten puolivälierät
HVS – TVS | klo 18.00 | Talin Tenniskeskus, Helsinki | Ruutu
GT – TaTS | klo 18.30 | Targa Arena, Kauniainen

Lauantai 6.2. | välierät
Naiset
Smash – TaTS | klo 12.00 | Smash Center, Helsinki | Ruutu
HVS – Smash-Kotka | klo 13.30 | Talin Tenniskeskus, Helsinki | Ruutu

Miehet
HLK – | klo 17.00 | Meilahden Liikuntakeskus, Helsinki | Ruutu
Smash – | klo 17.00 | Smash Center, Helsinki | Ruutu

Smash vs. TaTS

Smash lähtee suurena ennakosuosikkina otteluunsa TaTS:a vastaan, sillä itä-helsinkiläiset kukistivat tamperelaiset runkosarjan toiseksi viimeisellä kierroksella murskaavasti 4-0.

Kuitenkin pidemmällä aikavälillä katsottuna ovat joukkueet pelanneet todella tasaväkisiä otteluita. TaTS onnistui itseasiassa voittamaan joukkueiden keskinäiset runkosarjakohtaamiset kahdella edellisellä kaudella. Onnituvatko tamperelaiset yllättämään tämän kauden ehdottoman hallitsijan?

- TaTS on vahva vastustaja, odotamme heiltä kovaa taistelua ja olemme valmiita joukkueen kanssa heidän esittämään haasteeseen. Tulee varmasti hyvät matsit, kommentoi Smashin pelaaja-kapteeni Piia Suomalainen.

- Smashin joukkue on vahvistunut viime vuodesta vielä enemmän ulkomaalaisvahvistusten myötä ja pelaajat ovat hyvässä vireessä. Lähdemme haastamaan heitä avoimin mielin ja kovalla tsempillä, kertoi TaTS:nn ykköspelaaja Emma Eerola.

HVS vs. Smash-Kotka

Toisessa ottelussa onkin todella mielenkiintoinen lähtöasetelma. HVS ja Smash-Kotka tasasivat pisteet runkosarjan päätöskierroksella Kotkan Tennishallilla. Eli paremmuus ei ole vielä tämän kauden osalta selvillä, kuinka käy Talin Tenniskeskuksessa?

Smash-Kotkan etua puoltaa viime kauden runkosarjavoitto juurikin vieraskentällä, kuitenkin sitä edeltävinä kausina on HVS vienyt pidemmän korren.

- Pari viikkoa sitten pelasimme tiukan tasapelin, joten varmasti on tulossa tiukka matsi tälläkin kertaa. Puhuimme tyttöjen kanssa, että on kivaa päästä pelaamaan nyt kun kisat ovat jääneet vähemmälle koronan takia. Ja pudotuspelit tuovat myös extralatauksen lauantaihin! Kausi on ollut meillä hyvä, joten lähdemme nauttimaan vielä kahdesta viikonlopusta tiiminä, kertoi HVS:n kapteeni Emma Laine.

- Odotamme hyviä matseja viikonlopulta! Lähdemme kovalla tahdolla haastamaan HVS:aa tällä kertaa heidän kotikentillään, summasi Smash-Kotkan Venla Ahti.

HVS vs. TVS

Jos katsotaan puhtaasti tämän kauden runkosarjaa, niin vahvoilla on hallitseva mestari HVS. HVS kukisti runkosarjassa TVS:n 3-1 . Turkulaiset ovat päässeet myös kerran voiton makuun viimeisen neljän kauden aikana. Kuinka käy nyt? Ainakin jos joukkueiden kommentteja katsoo, niin yllätysmomentti on olemassa.

- Lähdemme haastajina viikonloppuun. Emil Ruusuvuori, Patrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen ovat kansainvälisillä kentillä. Korona on perunut monia kisoja ja oli itsestään selvää, että Patti ja Otto lähtivät reissuun Kazakstaniin, kun mahdollisuus siihen tuli. Sehän on heidän ammattinsa.
Nyt on meillä muiden aika nousta vastuun kantajiksi. Onneksi näitä pelejä ei ratkaista paperilla, kommentoi HVS:n kapteeni Saku Siivonen.

- Ennakko-odotukset on mielenkiintoiset, kun HVS:ltä puuttuvat Otto ja Patti. Varmasti tulee tiukka taistelu ja uskon vahvasti meidän menevän jatkoon, etenkin jos saamme nelinpeliin vielä lisävahvistuksia, kommentoi TVS:n Eero Vasa.

GT vs. TaTS

Paperilla katsottuna on GT ennakkosuosikki toiseen puolivälierään. Tampereen Tennisseura asettaa kuitenkin varmasti kovan haasteen, vaikkakin runkosarjapelissä GT vei pisteet otteluvoitoin 3-1. GT on myös kahdella edellisellä kaudella ollut vahvempi, joten Kauniaisissa nähtäneen rento ja latautunut vierasjoukkue.

- Innostuneella tunnelmalla lähdemme pudotuspeleihin. Hienoa päästä pelaamaan ja kilpailemaan näinäkin aikoina. Nyt on runkosarja ohi ja alkaa ne kauden kriittisimmät pelit, olihan tavoitteena jo kauden alussa olla mukana päätyyn saakka. Meidän joukkue on vahvassa iskussa ja valmiina tulevaan. TaTS on aina kova vastus - sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Runkosarjassa voitettiin kohtaaminen ja tätä temppua lähdetään uusimaan puolivälierässä, kommentoi GT:n pelaaja-kapteeni Verneri Tuomi.

- Ensinnäkin on hienoa, että pääsemme pelaamaan ja viemään otteluita läpi terveys- ja turvallisuusasiat edellä. Todella kovat pelit on tulossa. Vastustajalla on huippujoukkue, jossa löytyy leveyttä ja laatua. Jürgen Zopp on varsinkin maailmanluokan vahvistus tähän liigaan. Meillä on hyvässä kunnossa joukkue, mutta valitettavasti Kenneth Raisma, joka pelasi runkosarjan viimeisen viikonlopun, ei ole käytettävissämme. Katsotaan pelataanko täysin kotimaisin voimin vai saammeko vielä vahvistuksen riveihin. Niin tai näin, niin lähdemme nöyrästi haastamaan GT:tä jokaisessa matsissa, sanoi pelaaja-kapteeni Lauri Kiiski.

Miesten välierissä odottavat HLK ja Smash

Lauantaina pelataan myös miesten välierät, joissa ovat jo vastustajiaan odottamassa runkosarjan parhaat HLK ja Smash. HLK saa valita vastustajansa perjantain puolivälierien voittajista. Molemmat joukkueet hakevat varmasti kirkastusta viime vuotisille mitaleilleen - HLK on hallitseva pronssi- ja Smash hopeamitalisti.

- Mahdollisia kokoonpanoja tutkiessa tulee välierästä kaikissa tapauksissa tasainen. Vastustajan valinta on tällä kertaa todella vaikea, koska selkeästi kovinta tai heikointa joukkuetta on hankala nimetä. Luotto oman joukkueen iskukykyyn on kuitenkin kova ja kotietu on aina plussaa, vaikka valitettavasti joudutaankin nyt pelaamaan tyhjille katsomoille. Innolla odotamme lauantain välierää ja kaikkemme tulemme laittamaan peliin, kertoi HLK:n kapteeni Sami Ikonen.

- Joukkueessamme on hyvä nälkäinen fiilis, eli lauantain välierää odotellessa. Yksi tavoite on mielessä, sillä viime vuodesta jäi hampaankoloon, kommentoi Smashin Hermanni Tiainen.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
14.10.2023
TaTS - HLK klo 13:00
ÅLK - LVS klo 14:30
HVS - Smash-Kotka klo 17:00
Smash - OVS klo 17:30
15.10.2023
Smash-Kotka - Smash klo 10:00
HVS - TaTS klo 10:00
LVS - OVS klo 12:00
HLK - ÅLK klo 13:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko