Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

12.12.2013

Lauantaina Meilahdessa naisten ja miesten ottelun lisäksi näytösottelu, jossa pelaajina Kalle Palander ja Henri Kontinen

Lauantaina Meilahdessa naisten ja miesten ottelun lisäksi näytösottelu, jossa pelaajina Kalle Palander ja Henri Kontinen

Ohjelmassa näytösottelu, jossa Kalle Palander ja Henri Kontinen haastavat HLK-valmentajat. Ottelun aikana kerätään rahaa Ronald McDonald lastetalosäätiölle.

 

14.12. on iso päivä Meialhden liikuntakeskuksessa. HLK:n pikujouluissa on naisten ja miesten otteluiden lisäksi myös näytösottelu.

Päivän aloittaa naisten ottelu HLK - Smash-Kotka. Molemmat joukkueet aloittivat kautensa puhtaalla 3-0 -voitolla; HLK kaatoi kotonaan EVS:n ja Smash-Kotka vieraissa HmTS:n. Joukkueet kohtasivat myös viime kauden päätöskierroksella, jolloin panoksena oli sarjapaikan varmistaminen. HLK oli silloin tuolloin parempi luvuin 3-0.

Smash-Kotkan joukkueessa yhdistyy kokemus ja nuoruus. Kokeneen Nina Saarelaisen rinnalla kotkailaisten joukkueessa pelaavat oman seuran juniorit, Ella Haavisto ja Venla Ahti. HLK:n joukkueessa lauantaina kaksinpelivastuussa ovat Veera Nurmi ja loukkantumista toipunut Carina Björnström. Joukkueen kolmas jäsen on täksi kaudeksi HLK:hon tullut Zsofia Lovro.

Naisten ottelu alkaa lauantaina kello 13:30.

Naisten jälkeen Meikun hornankattilan estraadille astelee miesten joukkue. HLK kohtaa kotonaan sarjanousijan, KarTen Joensuusta. HLK:n otteet Norpe Tennisliigassa ovat ailahdelleet ja kasassa on kaksi voittoa ja kaksi tappiota. KarTe aloitti kauden ryminällä voittamalla Smashin ja pelaamalla tasan HVS:n kanssa. Viime kierroksella kuitenkin molemmat joukkueet saivat tililleen tappion; HLK hävisi paikallisottelun HVS:lle ja KarTe koki 4-0 -tappion Tampereella.

Ottelu on molemmille joukkueille erittäin tärkeä pudotuspelihaaveiden kannalta. Voitto lauantaina toisi mahdollisen paly offs -paikan aivan käden ulottuville.

HLK:n joukkue on toipunut viime viikon sairasteluista ja on parhaalla miehistöllä liikkeellä lauantaina. KarTe:kin saa vahvistuksen ison meren takaa, kun Yhdysvalloissa opiskeleva Tuomas Manner liittyy joukkueen vahvuuteen. Ottelusta on tulossa tiukka ja pienet marginaalit tulevat ratkaisemaan sarjapisteiden kohtalon.

Päivän tärkein peli kuitenkin pelataan naisten ja miesten otteluiden välissä. HLK:n liigajoukkueet ovat tehneet tällä kaudella yhteistyötä Ronald McDonald Lastetalosäätiön kanssa. Yhteistyö saa uuden muodon lauantaina. Ronald McDonald Lastetalosäätiön hallituksen jäsen, maailmanmestari ja maailmancupin voittaja, Kalle Palander saapuu Meilahteen pelaamaan näytösottelun parinaan Suomen tenniksen ässä, Henri Kontinen. Verkon toisella puolella ovat HLK-valmentajat ja edustusjoukkueen jäsenet Gabor Lovro ja Juuso Jokinen. Ottelu pelataan naisten ottelun päätyttyä, arvioitu alkamisaika on klo 16.15.

"On suuri kunnia HLK:lle, että kaksi näinkin suurta urheilijaa tulee vierailulle meidän halliin!" sanoo Gabor ja jatkaa "Samalla kerätään rahaa hyvään tarkoitukseen, mikä tekee tapahtumasta vielä makeamman!". "Toivottavasti mahdollisimman moni tulee paikan päälle, jotta saadaan aikaan loistava show ja mahdollisimman paljon keräystuottoja Ronald McDonald Lastentalosäätiölle" Juuso kertoi ottelun varmistuttua. "Olemme valmiita haasteeseen ja muutama yllätysässäkin on jo hihassa poikien varalle!" toteavat HLK-valmentajat itseluottamusta uhkuen.

Näytösottelun aikana kerätään rahaa RML:n lippaisiin, joten toivottavasti mahdollisimman moni tulee avoimin lompakoin. HLK pyytää katsojia myös maksamaan Norpe Tennisliiga-otteluihin on vapaaehtoiset sisäänpääsymaksut, jotka laitetaan suoraan RMLN keräyslippaisiin.

Toivottavasti mahdollisimman moni löytää tiensä Meilahden liikuntakeskukseen lauantaina!

TEHDÄÄN HYVÄÄ YHDESSÄ!

 

 Päivittänyt:

Helsingin Lawn-Tennis Klubi

Helsingin Lawn-Tennis Klubi

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko