Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

26.9.2016

Kestomenestyjä TaTS janoaa jatkoa mitaliputkelle

Hallitseva mestari TaTS on kuulunut Tennisliigan kestomenestyjiin. Tamperelaiset ovat napanneet kolmen viime kauden aikana kaksi kultaa sekä yhden hopean, ja nykymuotoisen liigan aikana joukkue on ollut aina mitaleilla.

Yhdysvaltalaisyliopistot söivät TaTSin reservejä jo viime kaudella, kun sekä Pyry Härkönen että Joel Popov olivat sivussa etenkin loppukaudesta ja kaksikon käytettävyys tulevalla sesongillakin on heikko.

Täksi kaudeksi joukkue sai tärkeän paluumuuttajan, kun hallitseva ulkokenttien Suomen mestari Ristomatti Lanne palaa joukkueeseen juuri rapakon takaa. Lanne on tuoreimmassa tasoluettelossa Suomen listan sijalla seitsemän.

- Rise hoitaa viimeisen lukuvuoden jenkkiyliopistossa loppuun ja palaa Suomeen vahvistamaan joukkuetta ainakin kevään kierroksille, joukkueen kapteeni Lauri Kiiski kertoi.

Lisäksi uutta puhtia joukkueeseen haetaan seuran omista nuorista, joista suurimpia odotuksia harteillaan kantaa Roni Rikkonen, 15, joka kruunattiin kesällä 16-vuotiaiden Suomen mestariksi.

- Tällä kaudella Roni tekee hyppäyksen TaTSin kakkosjoukkueesta liigajoukkueeseen myös sisäliigassa ja tullee olemaan vakionimiä kokoonpanoja mietittäessä, Kiiski totesi kesän liigacupin finaalissa esiintyneestä nuorukaisesta.

Joukkueessa pelaavat lisäksi Pauli Partinen sekä kokeneempaa kaartia edustavat Tero Vilen, Santtu Rämmal, Lauri Kiiski ja Henrik Sillanpää.

Kestomenestyjälle kelpaa pelaajamuutoksista huolimatta vain ja ainoastaan mestaruus.

- Pitkä runkosarja on kuitenkin edessä, ja jotta mestaruudesta päästäisiin keväällä pelaamaan, niin runkosarjassa on onnistuttava keräämään pisteitä tasaisesti kovia joukkueita vastaan, Kiiski pohti.

Arvio: 5-6. Tasainen ja laaja materiaali, mutta laatu ei aivan terävintä kärkeä, kun Micke Kontinen lopetti ja jenkkiyliopistot syövät parikymppisten pelaajien käytettävyyttä. Kokemus on varmasti valttia pudotuspeleissä ja dieselkone lämpenee loppukautta kohti. On syytä muistaa, että TaTSin viime kaudenkin pudotuspelipaikka ratkesi vasta viimeisessä ottelussa, mutta joukkue nousi lopulta mestariksi.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko