Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

10.9.2014

Karjalan Tennis lähtee haastajana Norpe Tennisliigakauteen

Viime kaudella sarjanousijana pudotuspeleihin selviytynyt Karjalan Tennis Joensuusta lähtee alkavaan kauteen lähes samalla kokoonpanolla kuin viime vuonna. Joukkueen ykköspelaajana jatkaa Anssi Raasio, joka on Suomen rankingissa hienosti sijalla 11. Helppoja vastustajia ykköspelaajille ei ole kuitenkaan luvassa, joten Anssilta vaaditaan huippusuorituksia ottelusta toiseen. Syksyllä 19 vuotta täyttävä Leo Haapasalo tulee kantamaan niin ikään isoa vastuuta KarTen menestyksestä. Viime kauden pelaajista Teemu Airaksinen, Sami Korhonen ja Marko Leppänen sekä valmentaja Paavo Sivonen jatkavat myös joukkueessa. Uutena nimenä joukkueessa on seuran oma kasvatti Ville Maaranen. Viime kaudella kaksi kaksin- ja kaksi nelinpeliä pelannut Tuomas Manner ei enää ole mukana kokoonpanossa.

"Joukkueen tavoite tällä kaudella on säilyä sarjassa ja jatkaa liigassa mahdollisimman monta vuotta peräkkäin synnyttäen perinnettä ja "tennisbuumia" Joensuuhun", kertoo joukkueen kapteeni Teemu Airaksinen.
"Olemme vuoden kokeneempia ja joukkue koostuu täysin kotikylän pojista. Joukkueemme henki on todella hyvä, ja haastamme kaikki joukkueet tosissamme."

Seuran ehdottomiin vahvuuksiin kuuluu yleisön tuki, jota oman kaupungin pojilla pelaava joukkue varmasti saa osakseen. Viime kaudella joukkue hävisi vain kerran kotonaan, ja tunnelma kotihallissa oli vertaansa vailla.
"Mehtimäen tennishallissa on varmasti yleisöä ja ääntä paljon, mikä tuo meille lisää virtaa ja vastustajille päänvaivaa", kommentoi Airaksinen. Hän lienee oikeassa siinä, ettei mikään joukkue voi odottaa saavansa itsestään selvästi kahta sarjapistettä kotimatkalle. Kauden ensimmäinen vastus, puolustava mestari TaTS, on heti joukkueelle kova testi. Myös huippuhankintoja tehnyt GT käy kokeilemassa onneaan Mehtimäen hornankattilassa.

Tavoitteena sarjassa säilyminen saattaa kuulostaa vaatimattomalta, olihan joukkue viime kaudella sijoilla 5-6. Liigan tasosta näyttää tulevan kuitenkin viime kautta kovempi ja siksi suora säilyminen olisi joensuulaisille jo pieni voitto. Toimituksen arvio KarTen sijoituksesta sarjassa on 7-8, mikä kertoo enemmän liigan kovasta tasosta kuin joensuulaisjoukkueen heikkoudesta. Huippuonnistumisella jopa play off -paikka voi olla realistinen.

Miesten Norpe Tennisliiga alkaa 27.9.2014. Liigassa pelaa kymmenen joukkuetta ja esittelemme jokaisen ennen kauden alkua.

KarTen joukkue-esittely
Norpe Tennisliigan oteluohjelmaPäivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko