Miehet Espoon Tennisseura ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Pelatut ottelut
11.02.2023
Smash - HLK 3 - 1
HVS - TaTS 3 - 0
GT - Smash-Kotka 3 - 0
SARJATILANNE
  O V-T P
HVS 9 28-8 28
GT 9 27-9 27
ETT 9 25-11 25
TaTS 9 18-18 18
OVS 9 16-20 16
Smash-Kotka 9 16-20 16
TVS 9 14-22 14
Sata 9 13-23 13
Smash 9 13-23 13
ETS 9 10-26 10
HLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

14.1.2018

Jarkko Nieminen osallistui Tennisliigaan TVS:n riveissä

Jarkko Nieminen osallistui Tennisliigaan TVS:n riveissä

 

Miesten Tennisliigassa Freedom Fund Arenalla saatiin tänään nauttia harvinaisuudesta, kun Jarkko Nieminen astui kentälle osana Turun Verkkopalloseuran (TVS) joukkuetta. Kaksi vuotta sitten lopettanut Nieminen oli mielissään siitä, että pystyi auttamaan kasvattiseuraansa säilyttämään liigapaikan.

- Olen iloinen että pystyin auttamaan ja pääsin näkemään vanhoja tuttuja, siinä kaksi syytä joiden takia olin tänään mukana. Rakastan lajia edelleen, mutta enää ei ole oloa, että haluaisin pelata otteluita otteluiden takia. Totta kai kun astun kentälle niin yritän voittaa, ja nautin kyllä edelleen pallon lyömisestä, mutta en koe tarvetta osallistua virallisiin matseihin, Nieminen sanoi.

Nieminen osallistui sunnuntaina voitokkaasti sekä kaksin- että nelinpeliin. Nelinpelissä Niemisen parina pelasi Leevi Sätelä. Liiganousija TVS vei voiton Grani Tenniksestä 4-0. 

- Nelinpelissä saatiin ihan mukavasti draamaa loppuun. Emme saaneet ottelupalloa ja vastustajat pelasivat todella hyvin, joten mentiin sitten vähän pidemmällä kaavalla, Nieminen kertoi. 

Nieminen toimii Cinia Davis Cup Team Finland -joukkueen kapteenina. Hän nimeää Suomen joukkueen 24.1.

- Davis Cup merkitsee minulle paljon ja on tuttu ympäristö. Kapteenina yritän ammentaa pelaajataustastani ja hyvistä kokemuksistani ja pitää hyvää henkeä yllä Suomen joukkueessa. Tavoitteeni on että pelaajat nauttisivat Davis Cup -viikoista ja pelaisivat mahdollisimman hyvin, Nieminen sanoi.

Davis Cup käynnistyy helmikuussa. 

Tennisliigasunnuntaissa tiukkoja otteluita ja tärkeitä pisteitä

Sunnuntain Tennisliigakierroksen jälkeen sarjataulukon kuuden kärjen muodostavat HVS, HLK, TaTS, Smash, Smash-Kotka ja Sata-Tennis.

 

Variston Tenniskeskuksessa toisensa kohtasivat Variston Tenniksen (VarTe) ja Valkeakosken Tennisseuran (VT) joukkueet. Tasaisen kamppailun jälkeen voiton vei Valkeakosken Tennisseura 1-3. VarTe:n pisteen takana oli Roni Hietaranta, joka voitti kaksinpelissä Valtteri Telinkankaan. VT:n pisteistä puolestaan vastasivat kaksinpeleissä Oskar Pallin ja Jukka Kohtamäki sekä nelinpelissä Oskar Pallin ja Veli-Pekka Männistö. 

Tampereen Tennisseura sai sunnuntaina vastaansa Smash-Kotkan miehet. Sarjatilanteessa peräkkäisillä sijoilla olevat joukkueet pelasivat odotetusti tasaiset ottelut ja tuloksen tamperelaisten hyväksi 3-1. Erityisen tiukka kamppailu nähtiin Tero Vilenin ja Pavel Shchaya-Zubrovin välillä. Ottelun voitti lopulta Vilen ja toi pisteen TaTS:lle. Tamperelaisjoukkueen muiden pisteiden takana olivat kaksinpelissä Ristomatti Lanne ja nelinpelissä Lauri Kiiski ja Ristomatti Lanne. Kotkalaisten piste tuli kaksinpelistä, kun Valtteri Ahti löi TaTS:n Roni Rikkosen.

Helsinkiläisjoukkueet Sata-Tennis ja Helsingin Lawn-Tennis Klubi (HLK) kohtasivat toisensa Laajasalon Tennishalleilla. Sata-Tenniksen miesten kotipelit sujuivat lauantaina voitokkaasti, mutta tänään liigan toisella sijalla oleva HLK:n joukkue antoi hallitseville mestareille vastusta. Joukkueet pelasivat tasan 2-2. Sata-Tenniksen pelaajat Harri Heliövaara ja Max Wennäkoski voittivat kukin omat kaksinpelinsä. HLK:n kaksinpelipisteen varmisti Masi Sarpola. Lisäksi Karl Kiur Saar ja Niklas Bucht toivat myös nelinpelin voiton HLK:lle. 

Toinen helsinkiläisten välinen kamppailu käytiin Talin tenniskeskuksessa, jossa vastakkain olivat sarjaykkönen Helsingin Verkkopalloseura ja kolmatta sijaa pitävä Smash. Kokonaiskoitos päättyi 4-0 HVS:n hyväksi. 

Kuva: Erik KlockarsPäivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Pelatut ottelut
11.02.2023
OVS - NurTS 2 - 0
Smash-Kotka - HVS 3 - 1
Smash - ÅLK 3 - 1
SARJATILANNE
  O V-T P
Smash-Kotka 7 22-6 22
Smash 7 22-6 22
ÅLK 7 16-12 16
HVS 7 15-13 15
TaTS 7 15-13 15
LVS 7 12-16 12
HLK 7 7-21 7
OVS 7 3-25 3
NurTS 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko