Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

13.1.2021

Jännittäviä otteluita luvassa TEHO Sport Tennisliigan runkosarjojen päätöskierroksilla

Jännittäviä otteluita luvassa TEHO Sport Tennisliigan runkosarjojen päätöskierroksilla

 

Paljon on vielä auki ja täten paljon on vielä pelissä TEHO Sport Tennisliigan runkosarjojen ratkaisukierroksilla 15.-16.1. Miten asettuvat sarjojen kärki- ja häntäpäät? Eli ketkä etenevät pudotuspeleihin ja ketkä ajautuvat putoamisuhkaan sekä mikä joukkue tippuu suoraan miesten sarjassa?

Tulevana perjantaina ja lauantaina on edessä täydet kierrokset molempina päivinä. Hyvä kattaus otteluita on myös Ruutu Urheilun kautta nähtävillä. Lauantain päätöskierroksella on kaksi ottelua selostettuna – Veli-Matti Markkanen selostaa ensin naisten ottelun TaTS – GT klo 13.00 ja perään miesten ottelun HVS – GT klo 17.00.

RUUTU-LÄHETYKSET

Koronavirustilanteesta johtuen ottelut pelataan erityisjärjestelyin ilman yleisöä.

Joukkueet nimesivät keskiviikkona kokoonpanonsa perjantain ja lauantain otteluihin. Kokoonpanoista ilmoitetaan pelaavat kaksinpelaajat aina pelipäivän aamuna ja ne julkaistaan klo 9.00.

Pudotuspelipaikoista kuumat taistot

Naisten sarjassa pudotuspeleihin ovat matkalla Smash, HVS-Tennis, Tampereen Tennisseura ja Smash-Kotka sekä miehissä Smash, HVS, Helsingin Lawn-Tennis Klubi, Grani Tennis, TVS-Tennis ja TaTS. Naisissa edetään siis suoraan välierävaiheeseen ja miehissä puolestaan kaksi parasta etenee välieriin ja sijoille 3-6 sijoittuneet aloittavat puolivälieristä. Puolivälierät ja välierät pelataan 5.-6.2. ja kausi huipentuu pronssi- ja loppuotteluihin 13.2.

OTTELUOHJELMA

Naisissa on vielä teoreettiset mahdollisuudet pudotuspeleihin myös GT:llä, Oulun Verkkopalloseuralla ja Åbo Lawn-Tennis Klubilla. Viime kauden hopeamitalisti GT:llä on parhaimmat mahdollisuudet yltää kovaan kiriin päätöskierroksilla, sillä se on vain neljä pistettä perässä TaTS:a ja Smash-Kotkaa. GT kohtaakin perjantaina ÅLK:n ja siitä voiton ottamalla, se mahdollisesti asettaa itsensä mielenkiintoiseen päätöskierroksen otteluun TaTS:aa vastaan Tampereen Tenniskeskuksella - ottelu on nähtävillä Ruudusta.

Miehissä puolestaan kärkiviisikko on erottautunut edukseen ja ryhmä näyttäisi käyvän kovan taiston kahdesta suorasta välieräpaikasta, kun joukkueet kohtaavat toisiaan tulevilla kierroksilla - esimerkiksi perjantaina HLK isännöi Smashia ja GT toivottaa tervetulleeksi turkulaisen TVS:n. Kuudennesta pudotuspelipaikasta näytettäisiin käyvän kuuma taistelu TaTS:n, Sata-Tenniksen ja Smash-Kotkan kesken. Heti perjantain ottelukierroksen jälkeen tiedetään asetelmat tarkemmin, sillä Sata matkustaa Smash-Kotkan vieraaksi (voit katsoa ottelua Ruudusta) ja lauantaina Sata kohtaa TaTS:n. TaTS koittaa kasvattaa pistepottiaan perjantaina HVS:aa vastaan ja Smash-Kotka puolestaan tavoittelee varmasti täyttä pistepottia lauantain päätöskierroksella sarjajumbo Valkeakosken Tenniksestä.

Suora putoamisuhka vaanii miehissä ja karsintoihin ajautuu yhteensä kolme joukkuetta

Miehissä suoran putoajan paikalla eli viimeisenä on Valkeakosken Tennis. VT on kolme pistettä perässä karsijan paikalla olevaa Espoon Tennisseuraa. Kriittinen ottelu putoamisen kannalta saatetaan nähdä jo perjantaina joukkueiden kohdatessa toisensa Valkeakoskella. Liigakausi on ollut odotetun haasteellinen sarjanousijoille ja nyt joukkueet käyvät varmasti kiihkeät lyönninvaihdot suoran putoamisen välttääkseen.

Naisissa yksikään joukkue ei putoa suoraan, vaan kaksi viimeistä ajautuu karsintoihin I-divisioonan parhaiden kanssa. Sarjanousija Espoon Verkkopalloseura on erittäin todennäköinen toinen karsintoihin ajautuvista joukkueista, sillä se on jo viisi pistettä perässä OVS:aa ja ÅLK:a. Toinen karsintoihin ajautuva joukkue vaikuttaisi olevan juurikin OVS tai ÅLK. Joukkueiden viimeiset kierrokset ovat seuraavat: ÅLK - GT ja ÅLK - EVS sekä Smash-Kotka - OVS ja Smash - OVS. Ennakkoon OVS joutuu kohtaamaan kovat kärkijoukkueet ja ÅLK puolestaan pääsee kotikentällään hakemaan suurta pistepottia.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko