Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

8.1.2019

I-divisioona: Runkosarjaa pelattu yli puolet - kausi huipentuu 16.2. pelattaviin runkosarjan päätösotteluihin

I-divisioona: Runkosarjaa pelattu yli puolet - kausi huipentuu 16.2. pelattaviin runkosarjan päätösotteluihin

 

Suomen toiseksi korkeimman sarjatason, I-divisioonan, sarjakausi etenee myös kohti huipennustaan. Tammi-helmikuun aikana pelataan runkosarjat loppuun.

Tälle vuodelle uudistuneessa I-divisioonassa riittää aiempaa enemmän panosta. Miesten ja naisten parhaat joukkueet nousevat suoraan TEHO Sport Tennisliigaan ja toiseksi parhaat joukkueet karsivat Tennisliigan toiseksi viimeisten kanssa. I-divisioonasta ei voi kuitenkaan nousta ylimmälle sarjaportaalle mikäli seuralla on jo edustus liigatasolla. Tällä hetkellä naisten ja miesten I-divisioonien kärkipaikoilla ovat juurikin seurat, joilla on jo edustusjoukkueet korkeimmalla tasolla.

Alla on selvennettynä mahdolliset tilanteet runkosarjan päättyessä:

 

Naisten sarjassa kärkikolmikon muodostavat TEHO Sport Tennisliigassa pelaavien HVS-Tenniksen, Åbo Lawn-Tennis Klubbin ja Tampereen Tennisseuran reservijoukkueet. Nämä kolme joukkuetta ovat sarjan ainoat positiivisella voittosuhteella pelaavat joukkueet. Sarjan neljäntenä ja viidentenä ovat Oulun Verkkopalloseura ja Karjalan Tennis. Lahden Verkkopalloseura ja Lahden Tenniskerho löytyvät sarjan häntäpäästä. Tämän hetkisen sarjatilanteen mukaan ei I-divisioonasta olisi siis nousemassa joukkueita Tennisliigaan. Naisten joukkueille on kautta jäljellä vielä 1-4 ottelua.

 

Miesten puolella Smash-Kotkan kakkosjoukkue on pelannut vahvimmin alkukauden aikana. Kymmenen joukkueen sarjassa joukkueilla on vielä 3-5 ottelua jäljellä. Kotkalaisten takana kärkinelikön täydentävät Valkeakosken Tennis (VT), Ettan ja ÅLK. Sijoilla 3.-9. olevat joukkueet ovat vain neljän pisteen sisällä toisistaan, eli vielä riittää paljon jännitettävää. Nykyisen sarjatilanteen mukaan olisi siis VT tekemässä paluuta liigatasolle ja sarjanousija Ettan on tyrkyllä liigakarsintaan.

I-DIVISIOONAN KOTISIVUTPäivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko