Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

10.10.2017

Miehet: HVS:n tähtisikermä kultajahtiin – maailman paras nelinpelipari Henri Kontinen ja John Peers joukkueessa!

Miehet: HVS:n tähtisikermä kultajahtiin – maailman paras nelinpelipari Henri Kontinen ja John Peers joukkueessa!

 

Helsingin Verkkopalloseuran (HVS) miehet ylsivät viime kaudella komeasti hopealle. Runkosarjasijoitus oli vasta neljäs, mutta hienot voitot Smash-Kotkasta ja Grani Tenniksestä takasivat finaalipaikan. Tänäkin vuonna erittäin nimivahva ja vahvistunut HVS lähtee taistelemaan vain kirkkaimmista mitaleista.

HVS jysäytti todellisen jymypaukun hankkimalla maailman parhaan nelinpeliparin riveihinsä. Kyllä. Henri Kontinen ja australialainen John Peers ovat joukkueessa mukana. Nähtäväksi jää kuinka paljon Tennisliigassa päästään nauttimaan parin otteista. HVS:n Saku Siivonen kommentoi muuten joukkueen lähtötilannetta seuraavasti:

- Lähdemme Tennisliigaan vain voitto tavoitteenamme. Joukkuetta on vahvistettu kevään pudotuspelejä silmällä pitäen: loukkaantumisten ja kansainvälisten kisamatkojen takia tarvitsemme porukkaan tason lisäksi laajuutta. Jo viime vuonna joukkueessa pelanneen Kenneth Raisman (ATP-716) lisäksi on apua haettu myös itänaapurista, kun uutena tuttavuutena joukkueeseen on liittynyt Pietarin Alexander Vasilenko (ATP-523). Toinen merkittävä uutinen siirtomarkkinoilta meidän kannalta on lahjakkaan Otto Virtasen pelaaminen kotiseuran väreissä.

Edellä mainittujen pelaajien lisäksi HVS:n riveissä jatkavat Suomen kärkipelaajat ja ammattilaisstatuksen omaavat Patrik Niklas-Salminen, Patrik Kaukovalta ja upeasti US Openissa junioreiden kaksinpelin välieriin edennyt Porsche Junior Team Finlandin Emil Ruusuvuori. Lisäksi joukkueeseen kuuluvat paluun tekevä Sami Huurinainen, Alex Hedman sekä veljekset Aaro ja Herkko Pöllänen. Siivonen odottaa tulevasta kaudesta todella mielenkiintoista.

- Ennakkoasetelmat kauteen ovat mielenkiintoisemmat kuin aikoihin: monilla joukkueilla on uusia hankintoja ja päivän kokoonpano ja -kunto ratkaisevat paljon. Lisäksi yritämme omalta osaltamme nostaa Tennisliigaotteluiden mielenkiintoa ja näkyvyyttä panostamalla ottelutapahtumiin aiempaa enemmän.  

Ennuste: Runkosarjan sijat 3-4. Mikäli HVS saa tähtisikermänsä liikkeelle systemaattisesti koko kauden ajan on se erittäin vaikeasti pysäytettävissä. Viime kauden runkosarjassa HVS ei kuitenkaan saanut jalkeille parasta miehistöään ja se näkyi välittömästi sijoituksessa – tähän pohjaten HVS saattaa myös nyt sijoittua runkosarjassa kärkikaksikon ulkopuolelle. Kuten Siivonen sanoi, on joukkuetta vahvistettu nimenomaan kevättä varten. Varmaa on kuitenkin se, että HVS on yksi potentiaalisimmista mestarisuosikeista.

Pelaajajärjestys (Suomen ranking / ATP-ranking viikolla 39): Alexander Vasilenko (ATP-523), Kenneth Raisma (ATP-716), Patrik Niklas-Salminen (1. / ATP-946), Patrik Kaukovalta (2. / ATP-1126), Henri Kontinen (4-peli ATP-1), John Peers (4-peli ATP-2), Alex Hedman (8.), Herkko Pöllänen (13.), Sami Huurinainen (14.), Emil Ruusuvuori (17. / ATP-1478), Otto Virtanen (22.), Aaro Pöllänen (34.)Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko