Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

7.1.2017

HVS jatkaa naisten ja Sata miesten liigan kärjessä

Päivän Norpe Tennisliigan kierros lähti käyntiin jo aamulla, kun HVS:n naiset saivat vastaansa ÅLK:n. Kotijoukkue oli kovalla kokoonpanolla liikkeellä. Hallitseva suomenmestari Oona Orpana vei yhdessä Anastasia Kulikovan kanssa voitot sekä kaksinpeleissä että nelinpeleissä ja HVS säilytti paikkansa liigan kärjessä.

Naisten liigan toinen suosikki Smash matkasi Ouluun OVS:n vieraaksi. Helsinkiläiset ottivat Piia Suomalaisen johdolla 3-0 voiton ja jatkavat näin naisten liigan kakkosena. Joukkue on voittanut kaikki pelaamansa ottelut ja on yhden ottelun kärkijoukkue HVS:ää vähemmän pelanneena hyvissä asetelmissa runkosarjan voittoa ajatellen.

Tampereella pelattiin sekä miesten että naisten liigaa. TaTS:n naiset saivat vastaansa Smash-Kotkan. Kakkosten kaksinpelissä Karoliina Hakala joutui tekemään kolmen erän työn voiton eteen. Muut ottelut kirjattiin suoraan kahdessa erässä kotijoukkueelle ja näin pisteet jäivät Tampereelle 3-0 luvuin. Miesten vastustajaksi saapui Helsingin Smash. Lauri Kiiski oli oivalla pelipäällä ja johdatti tamperelaiset tärkeään 3-1 voittoon. TaTS vankisti asemiaan sekä naisten että miesten pudotuspelikamppailuissa.

Tapiolassa kotijoukkue Break Point isännöi Smash-Kotkaa. Vieraat olivat saaneet kovan vahvistuksen, kun Ivan Nedelko teki paluun kokoonpanoon. Nedelko ja Ahdin veljekset veivätkin kotkalaiset komeaan 4-0 voittoon. Pisteet olivat vierasjoukkueelle todella tärkeitä playoff-paikan kannalta.

Tiukasti miesten pudotuspelipaikasta kamppaileva VT sai vieraita Helsingistä, kun sarjassa toisena oleva HVS matkasi Valkeakoskelle. Kotijoukkueen kelpo esitykset palkittiin vain yhdellä sarjapisteellä, sillä vieraat ottivat loput kolme pistettä matkaansa. Aaro Pöllänen otti tärkeät voitot sekä kaksin- että nelinpelissä.

Miesten liigan kärkipaikalla oleva Sata kohtasi vieraskentällä sarjan toisessa päässä majailevan TCT:n. Kotijoukkue ei lähtöasetelmista lannistunut vaan antoi hyvän vastuksen. Sitä ei kuitenkaan tällä kertaa palkittu pisteillä vaan Sata kasvatti Harri Heliövaaran ja Eero Vasan komennossa sarjajohtoaan 4-0 voitolla.

Päivän tennisliigakierros huipentui Kauniaisissa. Naisten ottelussa GT sai vastaansa GVLK:n. Molemmat joukkueet tarvitsivat kipeästi pisteitä säilyttääkseen mahdollisuudet pudotuspelipaikkaan. Kaksinpelien jälkeen tilanne oli tasan 1-1. Nelinpelissä vierasjoukkue oli parempi ja näin pisteet menivät GVLK:n matkaan 2-1. Miesten ottelussa kotona tällä kaudella voittamaton GT oli ennakkosuosikki, mutta HLK venyi hienosti 3-1 voittoon ja säilytti mahdollisuutensa pudotuspelipaikkaan.

Norpe Tennisliiga jatkuu huomenna viidellä miesten ja neljällä naisten ottelulla. Runkosarjat pelataan päätökseen tammikuun aikana.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko