Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

31.1.2020

HVS ja Smash välieriin - lauantaina naisten ja miesten välierät

HVS ja Smash välieriin - lauantaina naisten ja miesten välierät

 

TEHO Sport Tennisliigassa pelattiin miesten puolivälierät perjantaina 31.1. Välieriin etenivät HVS-Tennis ja Smash. Lauantain välieräparit ovat Smash-Kotka – HVS ja Helsingin Lawn Tennis Klubi – Smash.

 

Lauantai alkaa naisten välierillä GT – TaTS ja Smash-Kotka – Smash klo 14:00. Miesten välierät pelataan klo 17:00. Kaikki otteluparit ovat seurattavissa Ruudussa.

 

HALLITSEVA MESTARI HVS ETENI VAKUUTTAVASTI VÄLIERIIN GT:N KUSTANNUKSELLA

Kauniaisissa Targa Arenalla nähtiin viime kauden finaalin uusinta, kun GT isännöi HVS:aa. Kentillä nähtiin erittäin kova kattaus ja runsaslukuinen yleisö pääsi nauttimaan huipputenniksestä.

 

Ykköspelaajien ottelussa olivat vastakkain italialainen Matteo Viola (HVS, ATP-234) ja puolalainen Andriej Kapas (GT). Kapas vei avauserän 6-2 ja Viola puolestaan toisen 6-3. Ottelutiebreak eteni tasaisissa merkeissä puoliväliin asti, kunnes HVS:n Viola repäisi tarvittavan eron ja voiton 2-6, 6-3, 10-6.

 

Kakkosten ottelussa oli mielenkiintoinen ottelupari, kun vasenkätiset pelaajat ottivat mittaa toisistaan. Kyseessä oli myös entisen ja nykyisen maajoukkuepelaajan ottelu: Juho Paukku (GT) – Patrik Niklas-Salminen (HVS, ATP-489). Avauserä oli tasainen ja ratkaisu saatiin vasta tiebreikissä, siinä Niklas-Salminen oli etevämpi. Tästä rentoutuneena Niklas-Salminen eteni voittoon erin 7-6, 6-2.

 

– Juho pelasi ensimmäisessä erässä todella hyvin. Itse olin vähän pihalla, enkä päässyt rytmiin. Toinen erä oli jo parempi ja erityisesti syötin paremmin, kommentoi Niklas-Salminen.

 

Kolmosten ottelussa nähtiin toinen miesten maajoukkueen pelaaja, kun HVS:n Otto Virtanen (ATP-1008) kohtasi GT:n Verneri Tuomen. Virtanen hapuili hieman avauserässä, mutta sai vietyä erän hyvin taistellutta Tuomea vastaan luvuin 7-5. Toinen erä oli jo selvempi ja se meni puhtaasti 6-0.

 

– Hyvä fiilis on joukkueen puolesta. Runkosarjamme ei ollut paras mahdollinen, mutta tärkeintä oli, että pääsimme pudotuspeleihin. Nyt olemme mukana taistossa ja kuten kaikki tietävät, niin HVS on vaarallinen joukkue. Pyrimme menemään tänäkin vuonna päätyyn asti, päätti Niklas-Salminen.

 

HVS:n karavaani lähti Kauniaisista kohti Kotkan Tennishallia, jossa se kohtaa lauantaina Smash-Kotkan.

 

MYLLYPUROSSA KOTIJOUKKUE SMASH JUHLI VOITTOA JA VÄLIERÄPAIKKAA

Smash Centerillä olivat vastakkain runkosarjan kolmas Smash ja kuudes Tampereen Tennisseura.

 

Kaksinpelien jälkeen tilanne oli kotijoukkue Smashin eduksi 2-1. Ykkösten ottelussa nähtiin valitettava tilanne, kun Smashin Vladimir Ivanov sai luovutuksen TaTS:n Roni Rikkoselta 5-0 tilanteessa. Rikkonen kertoi luovutuksen syyksi kipeän olkapäänsä.

 

Myös kakkospelaajien ottelu meni Smashille, kun kovasyöttöinen Hermanni Tiainen kukisti Aleksi Löfmanin 6-3, 6-4. Kolmosten ottelussa Ristomatti Lanne teki sen mitä TaTS häneltä toivoikin. Lanne voitti Jesper Saarnin niukasti 6-3, 6-7, 10-5 ja pakotti ratkaisun nelinpeleihin.

 

Nelinpeleihin joukkueet asettivat seuraavat parit: Ivanov/Tiainen – Löfman/Tero Vilen ja Saarni/Jason Sormunen – Lanne/Peetu Pohjola. Myllypuron yleisö pääsi tuulettamaan kotijoukkueen paluuta mitalipeleihin, kun Ivanov/Tiainen kukisti duon Löfman/Vilen 6-3, 6-4. Myös toisessa nelinpelissä oli Smashin pari Saarni/Sormunen erän edellä, mutta ottelua ei pelattu loppuun jo kokonaisvoittajan jo selvittyä.

 

Lauantaina Smash matkustaa HLK:n vieraaksi Meilahden Liikuntakeskukselle. Kyseessä on viime kauden puolivälierän uusinta. Tuolloin HLK oli etevämpi niukasti 3-2.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko