Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

28.9.2013

GT ja HVS tasasivat pisteet Kauniaisissa

GT ja HVS tasasivat pisteet Kauniaisissa

Grani Tennis ja Helsingin Verkkopalloseura tasasivat pisteet Kauniaisissa.

 

Viime vuoden pronssimitalijoukkue Grani Tennis isännöi viime vuoden mestari Helsingin Verkkopalloseuraa Norpe Tennisliigan avauskierroksella 28.9.2013 Kauniaisten Freedom Fund Arenalla, jonne ottelua oli saapunut seuraamaan komea joukko kummankin joukkueen kannattajia. Tiukan taistelun jälkeen ottelu päättyi 2-2, ja sarjapisteet laitettiin jakoon.

Ykkösten ottelussa HVS:n Herkko Pöllänen hallitsi ottelun alkua vahvoilla peruslyönneillään GT:n argentiinalaisvahvistus Gustavo Gómezia vastaan ja vei erän nimiinsä 6-3-lukemin. Toisessa erässä Gómez löysi lyönteihinsä tehoa ja tarkensi peliään, kun taas Pölläsen hyökkäyspeli alkoi rakoilla. Gómez repäisi heti erän alkuun tukevan johdon ja meni menojaan. Erä kirjattiin luvuin 6-1. Ratkaiseva erä pelattiin pitkänä ottelutie-breakina, jossa Gómez noudatti vanhaa hyväksi havaittua ohjetta, ettei voittavaa taktiikkaa kannata muuttaa. Ja kun Pöllänen ei kyennyt muuttamaan ottelun kulkua, kirjattiin tie-break Gómezille selvin 10-5-lukemin.

Kakkospelaajien ottelussa kohtasivat GT:n nuori Panu Virtanen ja HVS:n Sami Huurinainen. Ottelun ensimmäisessä erässä Virtanen haastoi vahvalla peruslyöntipelillään itseään kokeneemman Huurinaisen, ja peli aaltoili vuoroin kummankin komennossa. Ratkaisua haettiin lopulta tie-breakista, jossa Huurinainen oli piirun verran nuorta haastajaansa vahvempi. Toisessa erässä Huurinaisen peli oli jo hivenen vapautuneempaa, ja kokemuksensa ja vahvan syöttö- ja peruslyöntipelinsä turvin hän vei ottelun toisen erän nimiinsä selvemmin lukemin 6-3.

Kolmosten ottelussa HVS:n nuorempi Pöllänen, Aaro, piti vahvalla takakentän prässillä GT:n kokeneen Hannu Piiroisen kiireisenä ja nakutti määrätietoisesti taululle 6-2, 6-3 -lukemat. Samalla hän siirsi joukkueensa 2-1-johtoon ennen dubbelia.

Nelinpelissä GT:n pari Gómez/Virtanen taisteli ennakkoluulottomasti HVS:n paria Huurinainen/H. Pöllänen vastaan. Tiukka ensimmäinen erä ratkesi tie-breakissa, jossa erityisesti kotijoukkueen vaihteleva syöttö- ja verkkopeli näytti ajoittain sekoittavan vierailijoiden peliä. Ensimmäinen erä kirjattiinkin kotijoukkueelle. Toinenkin erä jatkui tiukkana ja tasaisena, ja vierasjoukkue HVS:n onnistui yhden syötönmurron turvin viedä erä luvuin 6-4. Kolmas erä pelattiin jälleen pitkänä ottelutie-breakina, jonka kotijoukkue otti komeasti nimiinsä luvuin 10-6.

Grani Tennis kiittää vierasjoukkue HVS:ää hyvästä ja tasaisesta ottelusta ja yleisöä asiantuntevasta ja tasapuolisesta kummankin joukkueen kannustuksesta. Tapahtuma oli jälleen kerran hieno, ja yleisöä hemmoteltiin sekä näyttävillä pelisuorituksilla että maistuvilla tarjoiluilla.Päivittänyt:

Grani Tennis

Grani Tennis

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko