Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

6.9.2015

Grani Tennis uusi tulokas naisten Norpe Tennisliigassa

Grani Tenniksen naisten joukkue aloittaa nyt ensimmäisen kautensa Norpe Tennisliigassa. Viime kaudella GT pelasi 1-divisioonaa ja oli siellä ylivoimainen. Kuudessa runkosarjan ottelussa ja karsintojen kahdessa ottelussa joukkue ei hävinnyt yhtään yksittäistä kaksin- tai nelinpeliä. Nanette Nylund ja Eliisa Lindfors pelasivat joukkueen kaikki ottelut.

Suomen rankingissa sijalla 10 oleva Nylund ja sijalla 64 oleva Lindfors muodostavat joukkueen rungon myös tulevalla liigakaudella. Uutena vahvistuksena joukkueeseen liittyy Laura Pennanen, joka viime kaudella edusti HVS:ää. Hän on kansallisessa rankingissa sijalla 15. Lisäksi joukkueen kokoonpanoon kokemusta tuo Susanna Etumäki, jonka kansallinen listasijoitus on 28. Tavoitteekseen nuorekas ja tasavahva sarjanousija on linjannut ensisijaisesti suoran liigapaikan säilyttämisen. Kaiken nappiin mennessä se on valmis haastamaan perinteiset kärkijoukkueet jopa mitalitaistossa.

Seuran toiminnanjohtaja Kirsi Lassooy on mielissään, että myös naisten joukkue pelaa nyt liigassa. ”Näin seuran näkökulmasta, olemme iloisia, että olemme saaneet joukkueet sekä naisiin että miehiin ja saamme järjestää hienoja tapahtumia niin pelaajille kuin myös yleisölle ja seuramme jäsenille. Haluamme näin tukea Suomen tennistä ja toivomme, että huipputenniksen näkeminen omalla hallilla innostaa uusia nuoria lajimme pariin.”, hän kertoo ja lisää ”Tulossa on kaksi yhteistapahtumaa, jolloin meidän molemmat joukkueet ovat kentällä yhtä aikaa. Ensin itsenäisyyspäivänä 6.12. joukkueemme kohtaavat HVS:n joukkueet ja perjantaina 5.2. joukkueemme taistelevat viimeisistä tärkeistä runkosarjan pisteistä.”

Naisten liigan uusi pelisysteemi, jossa kaikki kahdeksan joukkuetta pelaavat samassa lohkossa, tuo mielenkiintoa sarjaan. Pudotuspeleihin pääsee vain neljä parasta joukkuetta eli mitalipelit vaativat tasaista onnistumista läpi kauden. Toimituksen arvio on, että Grani Tennis päätyy sijoille 5-6, mutta huippuonnistumisella myös pudotuspelipaikka on mahdollinen. Joukkue saa heti ensimmäisenä liigaviikonloppuna vastaansa kaksi viime kauden mitalijoukkuetta. Ensimmäisellä kierroksella Smash-Kotka saapuu GT:n kotikentälle Freedom Fund Arenalle ja toisen kierroksen vierasottelussa vastustajana on Smash.

Naisten Norpe Tennisliiga alkaa 26.9.2015. Liigassa pelaa kahdeksan joukkuetta ja esittelemme jokaisen ennen kauden alkua.

Norpe Tennisliigan otteluohjelma
Grani Tenniksen joukkuePäivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko