Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
14.10.2023
TVS - Smash-Kotka klo 11:30
VT - Smash klo 12:00
OVS - TaTS klo 14:00
ETT - HVS klo 15:00
GT - Sata klo 17:30
15.10.2023
GT - ETT klo 11:00
TaTS - TVS klo 13:00
OVS - Smash klo 14:00
Smash-Kotka - HVS klo 15:00
Sata - VT klo 17:00
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

4.12.2016

Ennakkosuosikit pitivät pintansa sunnuntain otteluissa

 Sunnuntain liigakierroksen ottelut pärähtivät käyntiin miehissä Kerhomajan Tennishallissa, jossa heikosti lauantaina pelannut VT pyrki palaamaan voittokantaan TCT:n kustannuksella. Myös TCT oli kokenut lauantain kierroksella tappion. VT oli lisännyt sunnuntain nelinpeliotteluun Tuomas Männistön, muuten kokoonpano pysyi samana. TCT:n pelaajistossa ei muutoksia ollut. VT olikin hyvin saanut koottua rivinsä, sillä sunnuntain ottelussa nähtiin eri volyymilla pelaava ryhmä kuin lauantaina. VT otti ohjat käsiinsä kahdessa ensimmäisessä kaksinpelissä kun sekä Oskar Pallin että Joonas Salonen peittosivat vastustajansa. Jason Sormunen toi TCT:lle toivoa tasapelistä voittamalla kolmannessa kaksinpelissä Valtteri Telinkankaan erin 7-6, 6-3. Nelinpelissä oli trillerin makua. Tiukka ottelu Pallin/Männistön ja Jankkila/Sormusen välillä päättyi lopulta VT:n juhliin eräluvuin 5-7, 6-3, 10-6.

Tapiolan Tennispuistossa pelattiin Break Pointin ja GT:n välinen ottelu. GT oli tehnyt sunnuntaiotteluun yhden pelaajamuutoksen. Voittoisassa lauantaimatsissa pelannut Leevi Säätelä oli tässä ottelussa huilivuorossa ja hänet korvasi kokenut Sami Huurinainen. Myös Break Point oli tehnyt pelaajistoonsa muutoksia. Roni Rikkosen lauantain kaksinpeleissä kaatanut Aleksi Löfman oli sivussa ja hänen tilalla oli nostettu Noah Johansen. Lisäksi tämän kauden ensimmäiset liigapelinsä pelannut, mutta silti kokenut Ville Sippala oli myös saanut kutsun nelinpeliin. GT jatkoi siitä, mihin lauantaina oli jäänyt ja jyräsi vastustamattomasti vahvojen kaksinpelivoittojen ansiosta itselleen täyden pistepotin. Jurgen Zopp kukisti Juho Paukun erin 6-2, 6-3 ja Verneri Tuomi oli omassa ottelussaan Jesse Kiurua parempi erin 6-4, 6-3. Kolmannessa kaksinpelissä Sami Huurinainen hoiti Noah Johansenin 6-3, 6-2 ja nelinpelikin meni lopulta selvästi GT:lle kun kaksikko Zopp/Huurinainen peittosi Johansen/Sippalan eräluvuin 6-2, 6-1. Vahva viikonloppu Grani Tennikseltä!

Meilahden Liikuntakeskuksessa vastaan iskivät lauantaina hienoon tasapeliin venynyt HLK ja juhlaottelun humussa murskavoiton ottanut sarjakärki Sata-Tennis. Ottelussa suurin mielenkiinto kohdistui ensimmäiseen kaksinpeliin, jossa HLK:n Juuso Ojanen ja Sata-Tenniksen Eero Vasa asettuivat vastakkain. Ojanen oli onnistunut lauantaina yllättämään Patrick Kaukovallan, joten Vasan voittaminen olisi ollut vähintään yhtä kova temppu. Tällä kertaa Vasa ei kuitenkaan ollut yllätettävissä, vaan pelasi vahvan ottelun Ojasta vastaan kukistaen tämän erin 6-2, 7-6. Seinä tuli HLK:lle vastaan myös muissa otteluissa, kun Harri Heliövaara peittosi vaivattomasti August Ehrnroothin 6-1, 6-1 ja Otto Virtanen oman vastustajansa Oliver Wesamaan myöskin selvästi 6-2, 6-1. Nelinpelivoiton Sata-Tennikselle sinetöi kaksikko Heliövaara/Kailaheimo, jonka käsittelyssä kaatui tiukan väännön jälkeen Ojanen/Sarpola eräluvuin 7-6, 3-6, 10-6. Sarjakärki Sata-Tennis on kerännyt nyt viiden ottelun jälkeen pisteitä yhteensä 15.

Kotkassa käytiin tulinen taistelu, jossa isäntäjoukkue Smash-Kotka yritti toipua lauantain Sata-Tenniksen nöyryytyksestä TaTS:n vieraillessa Kotkan Tennishallilla. Smash-Kotka teki kokoonpanoonsa mielenkiintoisen muutoksen kun Ville-Petteri Ahdin ja Valtteri Ahdin lisäksi myös Vesa Ahti oli saatu vahvistamaan kotkalaisia. Lauantaina pelannut Pavel Shchaya-Zubrov oli tällä kertaa huilivuorossa. TaTS oli myös tehnyt yhden pelaajamuutoksen kun Pauli Partinen korvasi Roni Rikkosen. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja tiukka. Kahden ensimmäisen kaksinpelin jälkeen tilanne oli tasan, kun Ville-Petteri Ahti voitti Lauri Kiiskin erin 6-4, 6-3 ja TaTS:n Tero Vilen peittosi omassa ottelussaan Valtteri Ahdin erin 7-5, 6-2. Jäljellä oli siis vielä kutkuttava kaksinpeli sekä nelinpeli. Smash-Kotkan valitsema ”kolmen Ahdin taktiikka” ja TaTS:n ennakkoluuloton pelaaminen päättyi lopulta värikkäiden vaiheiden jälkeen pistejakoon kun kolmannessa kaksinpelissä Vesa Ahti oli Pauli Partista parempi eräluvuin 6-3, 1-6, 10-1 ja nelinpelissä TaTS:n kaksikko Kiiski/Vilen kukisti kaksikon V-P Ahti/Valtteri Ahdin.

Finland Tennis Clubissa pelattiin niin ikään tiukka ottelu, kun vierasjoukkue HVS lähti hakemaan kotijoukkue Smashin päänahkaa. HVS oli lauantaina kärsinyt harmittavan pistemenetyksen HLK:lle, joten nälkää varmasti riitti HVS:n pelaajistossa. Mutta Smashin illan otteissa paistoi raikkaus. Joukkueella kun oli alla hyvä fiilis lauantain voittoisasta ottelusta. Joukkue teki yhden pelaajamuutoksenkin kun Jussi Tiainen tuli huilivuorossa olleen Mika Purhon tilalle. Tilanne oli kahden ensimmäisen kaksinpelin jälkeen tasan kun Smashille voitetun pisteen oli tuonut Vladimir Ivanov, joka löi Alex Hedmanin erin 6-4, 6-4. Patrick Kaukovalta toi HVS tasoihin voitollaan Mika Kososesta, mutta sen jälkeen kentillä näkyi vain yksi joukkue. Smash vei nimiinsä sekä kolmannen kaksinpelin että nelinpelinkin. Kolmas kaksinpeli kirjattiin Smashin Jussi Tiaiselle joka voitti Aaro Pölläsen erin 7-6, 6-3, 10-8. Nelinpelissä kaksikko Ivanov/Kosonen oli selvästi parempi Kaukovalta/Hedmania eräluvuin 6-4, 6-2. Voitto nosti Smashin sarjataulukossa kolmanneksi. HVS jatkaa sijalla 5.

Naisten ainoassa ottelussa kohtasivat GVLK ja OVS. Lauantaina tappion kärsinyt GVLK oli sunnuntain ottelussa selvästi vahvempi jumbosijalla majailevaa OVS vastaan. Kaksinpeleissä voiton korjasivat GVLK:lle Ida Havunta sekä Henriikka Hietaniemen korvannut Hanna-Katri Keski-Filppula. Nelinpelissä OVS oli niin ikään vailla mahdollisuuksia kun GVLK:n kaksikko Törnroos-Heinonen/Havunta peittosi vaivattomasti kaksikon Klintrup/Uusitalon. Naisten kärjessä jatkaa edelleen TaTS pisteen erolla Smashiin.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
14.10.2023
TaTS - HLK klo 13:00
ÅLK - LVS klo 14:30
HVS - Smash-Kotka klo 17:00
Smash - OVS klo 17:30
15.10.2023
Smash-Kotka - Smash klo 10:00
HVS - TaTS klo 10:00
LVS - OVS klo 12:00
HLK - ÅLK klo 13:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko